08-07-2020، 11:41
(08-07-2020، 11:37)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ای کاش
(08-07-2020، 11:34)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2020، 11:31)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین برای کنکور زنده میمونم با این کرونا
(08-07-2020، 11:25)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2020، 11:22)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از این میسوزم اون ۴ تا ۲۰ شدن
اوه|= از همين حالا حالو هوای دانشگاهو درک ميکنیd: به منم نمره تکوينی رياضی داد19|= با من لجه بشر|=ايش|= فقد همون يه سوالی که اومدم اينجا پرسيده بودم....همونو ننوشتم که شدم 19|= خرخرشو بجوام با اين سوالش|=![]()
تو کنکور ثابت کن=)![]()
دانشجوی دانشگاه خیلی باحاله![]()
من چند دفعه رفتم.
عجب کیفی میده دخترا رو اذیت و ذایه کنی![]()
ای،کاش که همسن بوديم يه دانشگاه ميفتاديم|=از حرفی که زدی،پشيمونت ميکردم.-.من با استادا بيشتر حال ميکنم

یکم اذیتت میکردم
من سر کلاس دارو شناسی بود فکر کنم اونقدر هم کلاسی دادشم مریم کاظمی رو اذیت کردم استاد بیرونم کرد

دانشگاه اینش خوبه توش مخ زنی راحته