30-07-2020، 2:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-07-2020، 2:26، توسط чернаяЛуна.)
(30-07-2020، 2:19)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2020، 2:11)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2020، 2:02)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعد میگه من با سلطان دشواره ندارم ._.
بانو الی سلطان رو یکم نصیحت کن انقد اذیت نکنه ._.
پیف پاف ؟ ._. کسی گفت پیف پاف ؟ ._.
پیف پاف خوردنیه ؟ ._. عجب ._.
سلطان یواشو بت بگم ک همین سرشبی خوردم ._. D:
بادیه برازنده تره آخه ._.
ولی نبدانم چطو خودش هی میگه سلطان ._.
آیا این فرد نباید اعدام شود؟
خب شاید بخاطر اینکه با سلطان موافقتره ؟ ._.
اعدامش کن ._.\
باید دید عکس العملش چیه ._.
درجریانی که خودتو میگم؟ ._.
(30-07-2020، 2:21)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2020، 2:17)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2020، 2:12)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2020، 2:06)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2020، 1:59)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دچار دوشواره شدی کسکم (:
آره عکس پیتزاتو برات میفرستم که خوردیم ._.
آره منو وارد دوشواره ها کردین
نقشه ی قتله؟ ._.
خودت دوشواره آفرینی میکنی خ
سلطان با این حرفا غش نمیکنه که (:
من دوشواره آفرینی کردم تو هم دوشواره باریکلایی ._.
سلطانِ سلطان ها هم یه نقطه ضعفی داره بالاخره اونم از نوع گشنش هیچی دیگه
عرضم به ظهورت که همین الان نقشه ی کامل گتلت به دستم رسید سلطان
قراره ترور شی ._.
-
چطور شد؟ ._.
راس میگه مدینه بیا بیخیال بشیم ._.
به همین راحتی فروختیم؟ ._.
بی ادبا پشت پرده عکس و آلت قتاله هم جابه جا میکنن ._.