01-08-2020، 20:55
(01-08-2020، 20:49)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@ρσєѕɪ
ببخشید شما تو لیست دوستای منید
اصل میدی نمیشناسمت؟/=
اوهوم بهم درخواست دوستی دادی !
غزل ۱۳ تهران
(01-08-2020، 20:49)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-08-2020، 20:47)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-08-2020، 20:41)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ی کرم هیچوقت از دعوا خسته نمیشه ._.
(01-08-2020، 20:37)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-08-2020، 20:33)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پارسا چشممون زد |: شق شق بیا فوشش بده بعد منوتو سر همستر دعوا کنیم ((:
داری بم خیانت میکنی :| قرار بود فق سرِ من با بقیه دعوا کنی لنتی -_-
سس ماست پلیز ._.
سس ماس D:
نه دیگه تو دعواهاتو سرِ پرنیان کردی خسته شدی )":
دفه پیشم خیانت کردی چشم پوشی کردم -_-
بخاطر همین مهربونیات عاشقت شدم <:
پس خُدِتم قبول داری کرمیح ._.
منِ خر دفه اول خیانت میکردی ولت میکردم میرفتم الا چپ و راست بم خیانت نمیکردی ._.
پرنیان میگه بهم کرمی ولی خودم قبول ندارم |:
هروقت بهت خیانت کردم برو زیر بارون بشین آهنگ بچه محلو گوش کن و سیگار بکش عر بزن ((: