05-08-2020، 14:36
(05-08-2020، 14:35)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو داری فکر میکنی من دارم داد داد میکنم ولی دارم اروم صحبت میکنم.
(05-08-2020، 14:31)GOD_OF_SPEED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فکر کردی بزرگتری هر میخوای میتونی بگی؟!
(05-08-2020، 14:30)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین بزرگتری به سنو سال نی،به غیرت و به رفتار و احترام به کوچیک تره.
(05-08-2020، 14:27)GOD_OF_SPEED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این هم از بیلی اسکول.
حالا خوشت اومد!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
(05-08-2020، 14:25)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین که نیشخند نزنی خودش جبرانه.
مرسی منو اینقدر اگاه میکنی چطور جبران کنم برات حالا؟
چن سالت هس؟ بچه کجایی؟
نه به سن!
14 سال اهل سعادت اباد تهران،قبلا گیشا بودیم حالا اومدیم اینجا.
ادرس از اینم بهتر؟
من که حرفی بت نزدم دگ خودت شک داری به خودت یا حالا هرچی بحثش جداس