11-08-2020، 0:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-08-2020، 0:22، توسط |мιѕѕ мєняαѕα|.)
(11-08-2020، 0:13)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 0:06)|мιѕѕ мєняαѕα| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-08-2020، 20:33)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote='† No Memorise ∅' pid='3602590' dateline='1597078399']
:/2012
اون موقع همه میومدن اینجا بخاطر بازی انلایناش تو همون صفه هم چت روم کوچولو داشت. بعد چترومشو بست ته صفه اصلی انجمن چتروم گذاش. اخرش اونم بست گفتگو ازاد گذاشتن دوران اوج فلشخور بود اون موقع ها تا وقتی تلگرام و وایبر و اینستا خیلی محبوب شد. دگ کسی وب گردی نمیکرد...کسیم اینجا مث قبل چت نمیکرد اکثر کوچ کردن رفتن تله
من خیلی ساله فلشخور نیومدم.. الانم این تایپیکو دیدم
اینو گفتین یادم افتاد چقدر سر به سرمون میزاشتن سر سن و سال
من یادمه از همه کوچیکتر بودم تحویلم نمیگرفتن و جدی ناراحت میشدم)
افرین دقیقااا
من خودمو میکشتم با چن نفر رفیق شم جوابمو بدن![]()
خیلی عوضی بودن یه ایسانی بود از همه بزرگتر بود هم دخترا هم پسرا رو کنترل میکرد سرویس کرده بود مارو
خلاصه من قسم خوردم اگ یه روزی هم سن اونا شدم مثل اونا نشم
خودت کی هسی راسی،؟ میشناسمت؟ من ایدیمو عوض نکردم ازون موقه تا حالا شاید یه اشنا دیدم
من ایدیمو عوض کردم
با غزل نامی اشتباهم میگرفتن آیدیامون شبیه هم بود
Princess aloneبود فک کنم
(11-08-2020، 0:14)†ʙɪʟʟɪᴇ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@|мιѕѕ мєняαѕα|
خوش برگشتین(:
مرسی
میومدم گاهی
ولی خب دیگه نمیشناخنم کسیو اینجا هنوز فعال باشه