11-08-2020، 19:37
(11-08-2020، 19:06)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 19:02)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 18:55)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 18:52)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 18:45)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونی زندگی ادمو تلف میکنن ! و این خیلی بده !
اصن بیا بریم ((: , همچین جایی وجود نداره که ! بریم کویر که فقط مارمولک داشته باشه ((:
تو چیزی از دست نمیدی بیشعوریِ اونا ثابت میشه و اینجاس که اونا ی چیزایی رو این وسط از دست میدن ، حتی فکر بهش هم زندگیتو تلف میکنه
فقط بیا ((: , خب حق باتوعه ، ولی نه همون ملخ رو ترجیح میدم D:
همه اینا قبول ! ولی باور کن زندگی خیلی قشنگتر میشد اگه این معضل حل میشد !
تو راهم ((: , نترس من کنارتم عه D:
و جالبیش اینجا ک براشون یه امر عادی شده و ازش دفاع میکنن , فاجعس ((:
ولی این ک دشواره نداره جانم تو به من فک کن دوشوارت برطرف میشه (:
چرا نمیرسی پس ._. ، ای بابا شهلا D: ♡
باید بشینیم یبار مفصل راجبش حرف بزنیم اصن اینجوری نمیشه ((: با موضوع معضلات اجتماعی در زندگی کوچک خود (:
دلخوشی من تویی ! ای بابا حتما باید میگفتم ریا شه ؟ ((: الان همه فهمیدن من عاشق و دلباختتم !
کمربندی خورده به طرف کهکشان راه شیری یکم طول میکشه ._. , شهلا ؟D: حس میکنم اینو به یکی دیگه گفتی قبلا .. قابل قبول نی تلاش دوباره ._.
همصحبت خوبی هستی خوشم میاد ((: , بیا زندگیمونُ کوچیک نگه داریم ((:
شهلا بازی در میاری *-* , تو همیشه بگو اگه من گفتم ریاکاری :* ای بابا نباید لو میدادی ):
میدونستم همش ی بازیه )): , ن ن اشتباه میکنی D× تو فقط شهلای منی :*