11-08-2020، 21:41
(11-08-2020، 19:37)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 19:06)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 19:02)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 18:55)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 18:52)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو چیزی از دست نمیدی بیشعوریِ اونا ثابت میشه و اینجاس که اونا ی چیزایی رو این وسط از دست میدن ، حتی فکر بهش هم زندگیتو تلف میکنه
فقط بیا ((: , خب حق باتوعه ، ولی نه همون ملخ رو ترجیح میدم D:
همه اینا قبول ! ولی باور کن زندگی خیلی قشنگتر میشد اگه این معضل حل میشد !
تو راهم ((: , نترس من کنارتم عه D:
و جالبیش اینجا ک براشون یه امر عادی شده و ازش دفاع میکنن , فاجعس ((:
ولی این ک دشواره نداره جانم تو به من فک کن دوشوارت برطرف میشه (:
چرا نمیرسی پس ._. ، ای بابا شهلا D: ♡
باید بشینیم یبار مفصل راجبش حرف بزنیم اصن اینجوری نمیشه ((: با موضوع معضلات اجتماعی در زندگی کوچک خود (:
دلخوشی من تویی ! ای بابا حتما باید میگفتم ریا شه ؟ ((: الان همه فهمیدن من عاشق و دلباختتم !
کمربندی خورده به طرف کهکشان راه شیری یکم طول میکشه ._. , شهلا ؟D: حس میکنم اینو به یکی دیگه گفتی قبلا .. قابل قبول نی تلاش دوباره ._.
همصحبت خوبی هستی خوشم میاد ((: , بیا زندگیمونُ کوچیک نگه داریم ((:
شهلا بازی در میاری *-* , تو همیشه بگو اگه من گفتم ریاکاری :* ای بابا نباید لو میدادی ):
میدونستم همش ی بازیه )): , ن ن اشتباه میکنی D× تو فقط شهلای منی :*
میدونی که این نظرُ منم راجبت دارم ؟ ((: , همین کوچیکیش قشنگه ((: بی حاشیه بری یطرف فقط بقیرو نگا کنی قهوتو بی دغدغه نوش کنی !
فقط به عشق تو اینجوری میشم D: , پس بیا یه گوشه از قلبم بشین تا همیشه بشنوی این چیزارو ((: بزا همه بدونن اصن ._.
دلبر یکم دقت کنی میبینی کنارتم ((= ! چ بسا دوری هایی ک فقط به حضور جسم محدود نمیشه ((: میفهمی چی میگم ؟
از این به بعد به کسی بگی شهلا من میدونمُ شما خانم محترم D: