12-08-2020، 7:39
(11-08-2020، 23:38)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 21:41)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 19:37)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 19:06)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 19:02)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و جالبیش اینجا ک براشون یه امر عادی شده و ازش دفاع میکنن , فاجعس ((:
ولی این ک دشواره نداره جانم تو به من فک کن دوشوارت برطرف میشه (:
چرا نمیرسی پس ._. ، ای بابا شهلا D: ♡
باید بشینیم یبار مفصل راجبش حرف بزنیم اصن اینجوری نمیشه ((: با موضوع معضلات اجتماعی در زندگی کوچک خود (:
دلخوشی من تویی ! ای بابا حتما باید میگفتم ریا شه ؟ ((: الان همه فهمیدن من عاشق و دلباختتم !
کمربندی خورده به طرف کهکشان راه شیری یکم طول میکشه ._. , شهلا ؟D: حس میکنم اینو به یکی دیگه گفتی قبلا .. قابل قبول نی تلاش دوباره ._.
همصحبت خوبی هستی خوشم میاد ((: , بیا زندگیمونُ کوچیک نگه داریم ((:
شهلا بازی در میاری *-* , تو همیشه بگو اگه من گفتم ریاکاری :* ای بابا نباید لو میدادی ):
میدونستم همش ی بازیه )): , ن ن اشتباه میکنی D× تو فقط شهلای منی :*
میدونی که این نظرُ منم راجبت دارم ؟ ((: , همین کوچیکیش قشنگه ((: بی حاشیه بری یطرف فقط بقیرو نگا کنی قهوتو بی دغدغه نوش کنی !
فقط به عشق تو اینجوری میشم D: , پس بیا یه گوشه از قلبم بشین تا همیشه بشنوی این چیزارو ((: بزا همه بدونن اصن ._.
دلبر یکم دقت کنی میبینی کنارتم ((= ! چ بسا دوری هایی ک فقط به حضور جسم محدود نمیشه ((: میفهمی چی میگم ؟
از این به بعد به کسی بگی شهلا من میدونمُ شما خانم محترم D:
الان فهمیدم :* , همینشم درسته اخه ((: زیادی بی حاشیه هم زندگی یکنواخت نمیشه ؟ اینم در نظر داشته باش اونایی ک بیشعورن ب اندازه کمبودشون ازارت میدن جز دلسوزی کاری از دستمون ک برنمیاد براشون ((:
آخ شهلا D: , گوشه های دیگه قلبت نمیشه بشینم ؟ ._. ولی تو در گوشم بگو بقیه نفهمن (×
, هرچی تو بگی اصن ._.
متوجهتم شهلا ((: ، شما همه جوره تو قلبمونی ((: حالا میخواد حضور جسم محدود به ی مکان باشه یا نباشه مهم نیس ک (:
غیرتی دوس دارم (× , حالا نمیشه با شهلاهای دیگه کنار بیای ؟ D:
جون تو فقط بفهم من ذوق کنم ._. , زیادی بی حاشیه باعث میشه ادمای حاشیه دار دور و برت نپلکن زیاد ! یکنواختی زندگی رو میشه درستش کرد جان دلم ((: , ولی ادمایی ک دورِمونن و اون معضل رو دارن هیچجوره قابل اصلاح نیسن D: , کمبود ؟ یعنی یه ادم چقد میتونه کمبود داشته باشه دلبر ؟ واو گاد ((:
جون دیگه :> , اصن بیا همش واس تو ._. , عه ؟ ._. یعنی چش ندارن ببینن ((: ؟ تصمیم نهایی رو میسپارم به خودت دلبر اصن ._.
اینارو میگی قلبم زیادی تپش میگیره ها در جریانی D; ♥ ؟
پس خوب چیزی به پستت خورده <: , چی ؟ -_- شهلاهاااای دیگه ؟ -_- کمربند من کو اصن ؟ ._.