12-08-2020، 13:17
(12-08-2020، 7:39)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 23:38)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 21:41)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 19:37)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2020، 19:06)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باید بشینیم یبار مفصل راجبش حرف بزنیم اصن اینجوری نمیشه ((: با موضوع معضلات اجتماعی در زندگی کوچک خود (:
دلخوشی من تویی ! ای بابا حتما باید میگفتم ریا شه ؟ ((: الان همه فهمیدن من عاشق و دلباختتم !
کمربندی خورده به طرف کهکشان راه شیری یکم طول میکشه ._. , شهلا ؟D: حس میکنم اینو به یکی دیگه گفتی قبلا .. قابل قبول نی تلاش دوباره ._.
همصحبت خوبی هستی خوشم میاد ((: , بیا زندگیمونُ کوچیک نگه داریم ((:
شهلا بازی در میاری *-* , تو همیشه بگو اگه من گفتم ریاکاری :* ای بابا نباید لو میدادی ):
میدونستم همش ی بازیه )): , ن ن اشتباه میکنی D× تو فقط شهلای منی :*
میدونی که این نظرُ منم راجبت دارم ؟ ((: , همین کوچیکیش قشنگه ((: بی حاشیه بری یطرف فقط بقیرو نگا کنی قهوتو بی دغدغه نوش کنی !
فقط به عشق تو اینجوری میشم D: , پس بیا یه گوشه از قلبم بشین تا همیشه بشنوی این چیزارو ((: بزا همه بدونن اصن ._.
دلبر یکم دقت کنی میبینی کنارتم ((= ! چ بسا دوری هایی ک فقط به حضور جسم محدود نمیشه ((: میفهمی چی میگم ؟
از این به بعد به کسی بگی شهلا من میدونمُ شما خانم محترم D:
الان فهمیدم :* , همینشم درسته اخه ((: زیادی بی حاشیه هم زندگی یکنواخت نمیشه ؟ اینم در نظر داشته باش اونایی ک بیشعورن ب اندازه کمبودشون ازارت میدن جز دلسوزی کاری از دستمون ک برنمیاد براشون ((:
آخ شهلا D: , گوشه های دیگه قلبت نمیشه بشینم ؟ ._. ولی تو در گوشم بگو بقیه نفهمن (×
, هرچی تو بگی اصن ._.
متوجهتم شهلا ((: ، شما همه جوره تو قلبمونی ((: حالا میخواد حضور جسم محدود به ی مکان باشه یا نباشه مهم نیس ک (:
غیرتی دوس دارم (× , حالا نمیشه با شهلاهای دیگه کنار بیای ؟ D:
جون تو فقط بفهم من ذوق کنم ._. , زیادی بی حاشیه باعث میشه ادمای حاشیه دار دور و برت نپلکن زیاد ! یکنواختی زندگی رو میشه درستش کرد جان دلم ((: , ولی ادمایی ک دورِمونن و اون معضل رو دارن هیچجوره قابل اصلاح نیسن D: , کمبود ؟ یعنی یه ادم چقد میتونه کمبود داشته باشه دلبر ؟ واو گاد ((:
جون دیگه :> , اصن بیا همش واس تو ._. , عه ؟ ._. یعنی چش ندارن ببینن ((: ؟ تصمیم نهایی رو میسپارم به خودت دلبر اصن ._.
اینارو میگی قلبم زیادی تپش میگیره ها در جریانی D; ♥ ؟
پس خوب چیزی به پستت خورده <: , چی ؟ -_- شهلاهاااای دیگه ؟ -_- کمربند من کو اصن ؟ ._.
بازم ازینا بگو من بفهمم توهم ذوق کن ._. , بی حاشیه خوبه ولی زیادی بی حاشیه تواین زندگی ؟ بنظر میاد تو یه خونه تو جنگل رو ترجیح میدی ب زندگی جایی که ادمای حاشیه دار دور و برت باشن (: ولی این ک دشواره نداره جانم وجود حاشیه دارشونو ب هیجات نگیر ! هرجا ک بری بازم همین آش و همین کاسه ((: پس تو سعی کن ب هیجات نباشه ک اگه اهمیت بدی کلات پس معرکس !
مصیبتیه واسشون ک شعوری ندارن واسه خاموش بودن ((: ب همون اندازه ک هرچقدر حقیرتر باشن بیشتر توهین میکنن تا این کمبودُ جبران کنن واسه خودشون ((:
به خودت v: , من تحمل اینهمه عشق رو ندارم ._. , نه یواشکی فقط به خودم بگو فقط من (×
جسارت نشه یه وقت شهلا هان ؟ ._.
اصن هیچی دگه D× ♡
وایی ببین چی پیدا کردم :* , میخواستم غیرتیت کنم وگرنه تو ک میدونی فقط تو شهلای منی ._.