17-08-2020، 19:21
(17-08-2020، 19:16)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2020، 19:10)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2020، 19:04)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2020، 19:03)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2020، 19:00)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هه !
دقیقا در همین حد!
ای بابا باشه=(
چرا میزنی=(
ما کی پاپرا ب شدت غیرتی هستیم!
ب شدت!
قبلانم حدود 7 سال پیش همه دخترا عکسشون جاستین بیبر بود همینقدر غیرتی...
دو سال بعدش همه دخترا عکسشون وان دایرکشن همینقدر غیرتی...
الانم نوبنه کی پاپه(:
و این غیرتی بازی ها فقط باعث شد هیترها بیشتر شن و مسخره کردنا بیشتر شه
حالا چطور؟
وقتی یکی هیت داد بجای اینکه دلیل منظقی بیارن و به طرف ثابت کنن حرفشون درسته بجاش یهو داد و بیداد کردن و فحش و فحش کشی کردن
ب نظرم واقعن مسخرس
توقع الکی!
طرف بیاد بدترین فشارو ب بی تی اس بده اونوقت من بشینم ثابت کنم بهش دروغه؟!
بقول خودت هرچقدرم هیت بدن هیچ فرقی برای خود طرف نداره و باز به کارش ادامه میده پس چه جلو هیترا وایستی چه واینستی هیچ فایده ای نداره!
یا باید دربرابرش بگی: باشه خب تو گوش نکن یا یه دلیل منطقی بیاری براش که حرف تو درسته
واگرنه با با این عصبانیت و فحش کشی ها فقط اعصاب خودتو خراب میکنی
و بازم دارم میگم موسیقی کاملا سلیقه ای مثل خیلی چیزایه دیگه