19-08-2020، 13:25
(19-08-2020، 13:21)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2020، 13:09)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون ادم بی ترزش یه روز امین تر کس زندگیم بود.
(19-08-2020، 13:07)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2020، 13:03)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هنوز به سن من نرسیدی خودمم بعضی چیز هارو هنوز نمیدونم فقط یه نصیحت برادرانه به هیچ کس هیچ کس اعتماد ۱۰۰٪ نکن حتی خانوادت همیشه
(19-08-2020، 13:01)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
والله من جای نمی مونم که ادم های مثل m باشن
و کلا از فضایه مجازی فقط واتو نگه میدارم اونم بخاطره رفیقم روژی
حرفی ندارم....
من کردم ضربه خوردم تو هم نکن میخوری
باشه داداش...
ولی نباید بخاطر یه آدم بی ارزش فاز غم بگیری نا امید بشی باید قوی بمونی.....
فاض غم نیس که حالم خوبه فقط میخوام از اینجور ادمها دروی کنم الانم به لطفا غزل یه دوستی پیدا کردم که بهترین دوسته دوران زندگیمه
ولش.......
خوبه خداروشکر(=