23-08-2020، 13:56
(22-08-2020، 20:09)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2020، 20:02)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2020، 19:51)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2020، 19:39)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2020، 19:29)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رفع ابهام کردم دیگه مگه ندیدی ؟:v نگو ک ندیدی -_- ! من از دست رفتم دیگ دیره :v
کدوم بدبختُ میگی ؟ مال تو بدبخت تره محض اطلااعD:: الان پارک جنگلیُ گفتی ایکبیری خودته ؟ :| باش دیگه بااش ._.
-
غلط کردی :v منو وارد این بازی کثیف نکن من کاری نکردم :v
(ش.ت) نخند بینم نفله :v , چطور دلت میاد اخه ؟ اون حتی وجودم نداره >: ! قبولدارت میکنم واسا فقط :v
من به این راحتیا کوتاه نمیام v: من اما قبول نمیکنم -_- ! برا ضربه خوردن از ی ناحیه چطور ؟ v:
بدبختِ "تو" ؟ ._. ک اینطووور ._. ! اینُ قبول دارم خداوکیلی D: , جور دیگه نمیتونستم بفهمونم خُ D:
_
اومدم به همون شیوه ای ک بم گفتی اینو هم عکسش کنم دیدم چیز خوبی جور در نمیاد ._. v: اره همون v: , تو خودت این بازیِ کثیفُ شروع کردی ببم جان ._.
(ش.ر) تمام v: هه به تو چه اصن ؟ v: , تازه اسپری فلفلم واسش اماده کردم دلم میاد ؟ ._. حتی فکر بهشم گناهِ کبیرس .__. اینو ک گفتی یه نمه نرم شدم v:
غلط کردی :v , باید قبول کنی زوریه D: ! از ی ناحیه زدی از ده ناحیه ایکبیریتو میزنم (: !
رو خودت گذاشتمشا -_- ک اینطورُ کوفته :v , باش دیگه (;
-
اتفاقا خوب چیزی میشه ها :v , من ؟ منِ فرسوده ی بیجانُ چ به این کارها ((:
(خ.ش) وسلام:|, همه چیِ تُ بمن ربط داره بفهم نفله (; , میدمش ب خودت هربلایی میخای سرش بیار اصن خوبه ؟:v , استغفرالله :v , الان سفت بودی مگه ؟:vvvv
میری جایی ک ملخ پر نزنه ولی به اونی ک تو ذهنته هم فک نمیکنی -_- !
اصن بزن بکشش تو اگه گفتم چرا ؟! ((: من تورو با دنیا عوض نمیکنم ک v: ♥
ن غیرمستقیم میخواسی بگی اونم بدبختِ توعه ._. هوممم ._. بز نشو بزم D: ♥
_
تو توبه هم کنی خدا قبولت نمیکنه v: برو ی فکری به حالت بکن v: ولی فک نکن من فراموش میکنم ایندفه رو میگذرم
(خ.خ.ش) :| ♥ , دیگه حرفی نمیمونه پس تمام ((: ♥ اره اره اره کِی میرسه بدستم ؟ D: حالا شدی ببم خوب ^_^ فقط برو نبینمت خب ؟ v:
والا جز دلبر کسی تو مخ ما نمیچرخه ! که اونم هر گورستونی برم میبرمش D: همیشه باس ور دل خودم باشه (x
اوکی پس پستش کن برام ! با این کارات نمیتونی قلب شکستمو درمان کنی :v
اصن یبار دیگ میم مالکیت گذاشتی سرِ کسی ******* :| باش ؟ D: بز تو بودیا ! -_- نفله D:
-
توبرو بفکر خودت باش مفسد :v الله اکبر -_- , بزُ ببینا ! من باید گذشت کنم ن تو ! ;v
بازم (خ.ش ) :| , بخیر گذشتت شکررر D: , همین الان فرستادمش <: ! خشم اژدها شده بودی ؟:v ای بابا چیز بدی نگفتم که
اینارو میگی دلم قیلی ویلی میره بزغاله ((× ♡ هروقت خواسی بری بیرون بگو منم بیام ک مراقبت باشم تو الان تو ی ماه آزمایشی هستی .َ_.َ
دو قدم راه پستش کنم ؟ خب دو تا کوچه بیا اینورتر بکشش دگه ._. عع فک کردم میتونم (خرت کنم ) ولی بزار تلاشمُ بکنم v:
کی اینُ ب خودت بگه بیترادبِ خ.ک ._. هآاااااه v: حالا چی میشه توهم باشی ._. بزغاله D:
_
بیا برو توبه شکن بااین حرفات نمیتونی گناهاتُ بپوشونی v: , خ.ک توبه شکن D× , الان این حرفمُ باید رو هوا میزدی چرا بحث میکنی گوسفندم ؟ ._.
(م.گ.ب) :| ، ببین خودتی v: ♡ دست مریزاد از همون اولم میدونستم تو گوسفندِ منی *-*♡ ،پای تو وسط باشه خشم اژدها نشم ؟ ._. فقط برو v: