امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۵

(22-08-2020، 20:09)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 20:02)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 19:51)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 19:39)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 19:29)Marse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفع ابهام کردم دیگه مگه ندیدی ؟:v نگو ک ندیدی -_- ! من از دست رفتم دیگ دیره :v
کدوم بدبختُ میگی ؟ مال تو بدبخت تره محض اطلااعD:: الان پارک جنگلیُ گفتی ایکبیری خودته ؟ :| باش دیگه بااش ._.
-
غلط کردی :v منو وارد این بازی کثیف نکن من کاری نکردم :v
(ش.ت) نخند بینم نفله :v , چطور دلت میاد اخه ؟ اون حتی وجودم نداره >: ! قبولدارت میکنم واسا فقط :v

من به این راحتیا کوتاه نمیام v: من اما قبول نمیکنم -_- ! برا ضربه خوردن از ی ناحیه چطور ؟ v:
 بدبختِ "تو" ؟ ._. ک اینطووور ._. ! اینُ قبول دارم خداوکیلی D: , جور دیگه نمیتونستم بفهمونم خُ D: 

_
اومدم به همون شیوه ای ک بم گفتی اینو هم عکسش کنم دیدم چیز خوبی جور در نمیاد ._. v: اره همون v: , تو خودت این بازیِ کثیفُ شروع کردی ببم جان ._.
(ش.ر) تمام v: هه به تو چه اصن ؟ v: , تازه اسپری فلفلم واسش اماده کردم دلم میاد ؟ ._. حتی فکر بهشم گناهِ کبیرس .__.  اینو ک گفتی یه نمه نرم شدم v:

غلط کردی :v , باید قبول کنی زوریه D: ! از ی ناحیه زدی از ده ناحیه ایکبیریتو میزنم (: !
رو خودت گذاشتمشا -_- ک اینطورُ کوفته :v , باش دیگه (;

-

اتفاقا خوب چیزی میشه ها  :v , من ؟ منِ فرسوده ی بیجانُ چ به این کارها ((:
(خ.ش) وسلام:|, همه چیِ تُ بمن ربط داره بفهم نفله (; , میدمش ب خودت هربلایی میخای سرش بیار اصن خوبه ؟:v , استغفرالله :v , الان سفت بودی مگه ؟:vvvv

میری جایی ک ملخ پر نزنه ولی به اونی ک تو ذهنته هم فک نمیکنی -_- !
اصن بزن بکشش تو اگه گفتم چرا ؟! ((: من تورو با دنیا عوض نمیکنم ک v: ♥
ن غیرمستقیم میخواسی بگی اونم بدبختِ توعه ._. هوممم ._. بز نشو بزم D: ♥

_
 تو توبه هم کنی خدا قبولت نمیکنه v: برو ی فکری به حالت بکن v: ولی فک نکن من فراموش میکنم ایندفه رو میگذرم 14k
(خ.خ.ش) :| ♥ , دیگه حرفی نمیمونه پس تمام  ((: ♥ اره اره اره کِی میرسه بدستم ؟ D: حالا شدی ببم خوب ^_^ فقط برو نبینمت خب ؟ v:

والا جز دلبر کسی تو مخ ما نمیچرخه ! که اونم هر گورستونی برم میبرمش D: همیشه باس ور دل خودم باشه (x
اوکی پس پستش کن برام ! با این کارات نمیتونی قلب شکستمو درمان کنی :v
اصن یبار دیگ میم مالکیت گذاشتی سرِ کسی ******* :| باش ؟ D: بز تو بودیا ! -_- نفله D:

-

توبرو بفکر خودت باش مفسد :v الله اکبر -_- ,  بزُ ببینا ! من باید گذشت کنم ن تو ! ;v
بازم (خ.ش ) :| , بخیر گذشتت شکررر D: , همین الان فرستادمش <: ! خشم اژدها شده بودی ؟:v ای بابا چیز بدی نگفتم که Telegh_01

اینارو میگی دلم قیلی ویلی میره بزغاله ((× ♡ هروقت خواسی بری بیرون بگو منم بیام ک مراقبت باشم تو الان تو ی ماه آزمایشی هستی .َ_.َ
دو قدم راه پستش کنم ؟ خب دو تا کوچه بیا اینورتر بکشش دگه ._. عع فک کردم میتونم (خرت کنم ) ولی بزار تلاشمُ بکنم v:
کی اینُ ب خودت بگه بیترادبِ خ.ک ._. هآاااااه v: حالا چی میشه توهم باشی ._. بزغاله D:

_
بیا برو توبه شکن بااین حرفات نمیتونی گناهاتُ بپوشونی v: , خ.ک توبه شکن D× , الان این حرفمُ باید رو هوا میزدی چرا بحث میکنی گوسفندم ؟ ._.
(م.گ.ب) :| ، ببین خودتی v: ♡ دست مریزاد از همون اولم میدونستم تو گوسفندِ منی *-*♡ ،پای تو وسط باشه خشم اژدها نشم ؟ ._. فقط برو v:
 سپاس شده توسط Mαяѕє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۵ - ρυяρℓє_ѕку - 23-08-2020، 13:56

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان