24-08-2020، 0:32
(23-08-2020، 22:23)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2020، 22:16)| ᴘᴏɪꜱᴏɴ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2020، 16:36)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:> ولی من براش هیجان زدم
(23-08-2020، 16:30)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2020، 16:27)| ᴘᴏɪꜱᴏɴ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=} هوممم یکاریش میکنیم هالا
مَن نمئ خآم بمئ رم]=
همش ب بعده مردنم فک میکنم و تصورش میکنم=\
(23-08-2020، 16:42)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2020، 16:32)| ᴘᴏɪꜱᴏɴ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهش اعتقاد ندارم ، اتفاقم بیفته فایده نداره چون خاطرات الانمونو نداریم
(23-08-2020، 16:31)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیزی بیاد جوون کنه به ما نمیدنش از خداشونه ما بمیریم
فوقش تناسخ اتفاق میوفته ..!=}
=\ ولی خب من اعتقاد دارعم
مهم اینه یه زندگی دیگه ای رو تجربه میکنی شاید بهتر باشع:\
ولی خب بستگی دارع از کدوم نوعشم باشع:}
خب یه زندگی دیگه به چه دردت میخوره وقتی این یکی یادت نمونه
قرار نیس جوری ک من دوس دارم باشه یا بدردم بخوره:\
قراره یه زندگی و یه تجربه ی تازه باشه
و بنظرم وقتی میگن مثلا فلانی تو فلان چیز استعداد داره یعنی تو زندگی قبلیش اون کارو انجام میداده و علاقه داشته بهش=}
ولی خب نظر منه نمیدونم درسته یا ن