24-08-2020، 2:45
(24-08-2020، 0:36)| ᴘᴏɪꜱᴏɴ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله همه یه جور نیستن
(23-08-2020، 23:58)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2020، 18:59)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@ابراهیم هادی
آش فروشی خوب سراغ داری؟
میری میدون کدمبه
چهار راه او لنگون
خیابون همشته
محله ترش بالا
خیابون گرسم ۴
بعد اسخ
آش کشک خاله اونجاست
(23-08-2020، 22:16)| ᴘᴏɪꜱᴏɴ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2020، 16:36)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:> ولی من براش هیجان زدم
(23-08-2020، 16:30)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مَن نمئ خآم بمئ رم]=
همش ب بعده مردنم فک میکنم و تصورش میکنم=\
(23-08-2020، 16:42)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2020، 16:32)| ᴘᴏɪꜱᴏɴ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهش اعتقاد ندارم ، اتفاقم بیفته فایده نداره چون خاطرات الانمونو نداریم
فوقش تناسخ اتفاق میوفته ..!=}
=\ ولی خب من اعتقاد دارعم
مهم اینه یه زندگی دیگه ای رو تجربه میکنی شاید بهتر باشع:\
ولی خب بستگی دارع از کدوم نوعشم باشع:}
مخالف عقل و مخالف تکامله
معتقدین اصلی تناسخ بت پرستان هستند_نگفتم شما بت پرستی ها_و این مسأله یکی از اصول اولیه کیش برهمیه و امثال آن از قبیل بودائیه و صابئیه است .آنها می گویند انسان در زندگی دنیا اگر از تعلقات دنیایی پاک شد در خدا فانی می شود و در صف خدایان قرار می گیرد ، و در غیر این صورت اگر شخصی است صالح ، روح وی پس از مفارقت از بدن ، به بدن دیگر تعلق می گیرد و ثواب عمل های صالح خود را که انواع و اقسام بهره وری از نعمت هاست در بدن دوم می بیند و بعد از آن در بدن سوم و چهارم و ... و اگر شخصی متمرد و معصیت کار باشد ، روح او بعد از مفارقت از بدن به بدنی دیگر متعلق شده و جزای اعمال ناشایست خود را در همین دنیا در بدن دوّم می بیند و پس از مفارقت از بدن دوم در بدن سوم و چهارم و ...
و غیره رو بگم؟
من هنوزم بش اعتقاد دارم:}
بعضیا قبولش دارن بعضیام ن:\

و غیره اش تقدیم به شما یه جورایی به فلسفه مالیده شده
..... بدنی که این روح می خواهد به آن منتقل شود یا خودش روح دارد و یا ندارد.اگر روح دارد مستلزم آن است که یک بدن دارای دو روح بشود ( روح خودش و این روحی که وارد شده است ) و این همان وحدت کثیر و کثرت واحد است یعنی دو روحه نمیشه که باشه عین دو خدایی این محال بودنش معلوم است . و اگر نفس و روحی ندارد مستلزم آن است که چیزی(روحی) که به فعلیت رسیده یعنی کمال پیدا کرده، دو باره بر گردد و بالقوه شود یعنی زندگی کردیم یه نتیجه ای گرفتیم یهو تلاش هامون پوچ بشه یا یعنی دوباره کاری محال بودن این روشن است و همچنین است اگر بگوئیم که نفس تکامل یافته ی یک انسان بعد از جدایی از بدنش به بدن گیاه یا حیوانی منتقل شود، زیرا این مستلزم بالقوه شدن چیزی است که به فعلیت رسیده است .