25-08-2020، 13:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-08-2020، 13:34، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
(25-08-2020، 13:25)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2020، 13:14)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2020، 13:10)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اونایی که میگن زمین گرده...خودتون مگه دید با چشم خودتون که اینقدر مطمئنید؟
اونایی که میرن فضا زمینو میبینن و عکسای زمینم هست
از کجا میدونی دارن بهت راستشو میگن؟ از کجا معلوم عکسا با فتوشاپ درست نشده باشه؟
خو الان مثلا زمین مربع باشه._.
ترکش میخوریم ما/=
به ما چه/._.\
بیخیالش شو حاجی/=
(25-08-2020، 13:31)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو الان من چی کار کنم
(25-08-2020، 13:25)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2020، 13:14)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2020، 13:10)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اونایی که میگن زمین گرده...خودتون مگه دید با چشم خودتون که اینقدر مطمئنید؟
اونایی که میرن فضا زمینو میبینن و عکسای زمینم هست
از کجا میدونی دارن بهت راستشو میگن؟ از کجا معلوم عکسا با فتوشاپ درست نشده باشه؟
از کجا معلوم فتوشاپ نباشه؟از کجا معلوم راست باشه؟
مگه مرض دارن بیان فوتوشاپ کنن همه میدونن زمین گرده اینهمه آدم میرن فضا همشون دروغ گون؟/=
(25-08-2020، 13:30)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2020، 13:22)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نشی جان):
(25-08-2020، 13:16)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2020، 13:07)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هایی
عررر ببین کیو دارم اینجا
آنید خودم*-*
خوبی جانا؟(اصکی از خودت)
سلام(:
D:
ناح):
به بهD:
چرا فدات شم؟)=
میخوام پست بزارم فیلمش بی کیفیت و شطرنجی میشه):
اعصابم خورده):
میشم میشم)=
اه برای منم بعضی مواقع اینطور میشه خیلی بده![]()
ناراحت نباش آنیدی*-*
.gif)
نههههههه