بچه ها ممنونم بخاطر حمایتاتون
..........................................................................
تاعو=لوهان با اینکه از من بزرگتره ولی خیلی اعصابمو خورد میکنه چون به هر چیزه بی ربط و بی مزه ای میخنده
...................................................................................................................................................................
بک همیشه چوب تاعو رو قایم میکنه چون تاعو با چوب بکو کتک میزنه
......................................................................................................................................
لوهان همیشه وقتی داره میخنده هیچکی بهش نمیخنده وقتی لی میاد و دلیل خندشو ازش میپرسه اونم میزنه زیر خنده و باهم میخندن
....................................................................................................................................................................................................................
کای و سهون فیلمای اکشن رو دوس دارن
..................................................................
زوج هونهان هیچوقت باهم دعوا نمیکنن دقیقا برعکس چانبک که همیشه دعوا میکنن
............................................................................................................................
بک یبار یکی از ابرو های چانو تراشیده بود #شوخی_خرکی
.............................................................................................................
این الان چه وضعشه؟
به کیونگسو میگیم پنگوعن/=
به تاعو میگیم پاندا/=
به لوهان میگیم آهو/=
فرق یک اکسو ال با خانواده اش(خود من)
آخرین سرچ تو نت
پدر=فیلم اکشن 2020 بادوبله فارسی
دانلود سریع و خشن 9
مادر=آموزش درست کدن رولت مرغ
آموزش دوخت مانتو مجلسی
خواهر=عکس های عاشقانه
انواع مدل مو
من/= اکسو نمیاد ایران؟
عکسای سهون
هونهان
دانلود آهنگ های اکسو
آهنگایی که گوش میدیم=
پدر=آهنگ ها ی سنتی همای مهستی و........
مادر=آهنگ ها ی سنتی همای مهستی و........
خواهر=آهگن خواننده های نسل جدید بهنام بانی.هامد همایون و....
من=اکسو
اگه اینطوری بکوب سپاسو
............................................................................................................................................................
وضعیت یک اکسوال=
آهنگ چی گوش میدی؟
اکسو
به چی فک میکنی؟
اکسو
دوس داری کیو ببینی؟
اکسو
چی؟
اکسو
کی؟
اکسو
کجا؟
اکسو

..........................................................................
تاعو=لوهان با اینکه از من بزرگتره ولی خیلی اعصابمو خورد میکنه چون به هر چیزه بی ربط و بی مزه ای میخنده
...................................................................................................................................................................
بک همیشه چوب تاعو رو قایم میکنه چون تاعو با چوب بکو کتک میزنه

......................................................................................................................................
لوهان همیشه وقتی داره میخنده هیچکی بهش نمیخنده وقتی لی میاد و دلیل خندشو ازش میپرسه اونم میزنه زیر خنده و باهم میخندن

....................................................................................................................................................................................................................
کای و سهون فیلمای اکشن رو دوس دارن
زوج هونهان هیچوقت باهم دعوا نمیکنن دقیقا برعکس چانبک که همیشه دعوا میکنن
............................................................................................................................
بک یبار یکی از ابرو های چانو تراشیده بود #شوخی_خرکی
.............................................................................................................
این الان چه وضعشه؟
به کیونگسو میگیم پنگوعن/=
به تاعو میگیم پاندا/=
به لوهان میگیم آهو/=
فرق یک اکسو ال با خانواده اش(خود من)
آخرین سرچ تو نت
پدر=فیلم اکشن 2020 بادوبله فارسی
دانلود سریع و خشن 9
مادر=آموزش درست کدن رولت مرغ
آموزش دوخت مانتو مجلسی
خواهر=عکس های عاشقانه
انواع مدل مو
من/= اکسو نمیاد ایران؟
عکسای سهون
هونهان
دانلود آهنگ های اکسو
آهنگایی که گوش میدیم=
پدر=آهنگ ها ی سنتی همای مهستی و........
مادر=آهنگ ها ی سنتی همای مهستی و........
خواهر=آهگن خواننده های نسل جدید بهنام بانی.هامد همایون و....
من=اکسو
اگه اینطوری بکوب سپاسو

............................................................................................................................................................
وضعیت یک اکسوال=
آهنگ چی گوش میدی؟
اکسو
به چی فک میکنی؟
اکسو
دوس داری کیو ببینی؟
اکسو
چی؟
اکسو
کی؟
اکسو
کجا؟