27-08-2020، 18:24
(27-08-2020، 18:23)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-08-2020، 18:22)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-08-2020، 18:17)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-08-2020، 18:12)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@sina34916
@"ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ"
@AMIRMAHDI_AEZAZI
@"ǟrǟֆɦ ǟ"
@sclvrFox
یه سوالم دارم سیروانم هست؟
اییییآیییییییی یکی از این ابجی یا داداشام نیستنننننننن
(27-08-2020، 18:10)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کمال یک زن یا یک مرد ربطی به ازدواج نداره. نه مردی که ازدواج کرده پیره و نه زنی که ازدواج نکرده ترشیدهس.
میدونم خیلی هامون با استفاده از این کلمات فقط شوخی میکنیم امّا همزمان فرهنگ های غلط رو بازتاب میدیم.
عضو جدیدی؟
یه بار وقتی ۱۱ سالم بود اکانت زدم یه بار وقتی ۱۵ سالم بود یکی هم پارسال.
امّا اطّلاعاتشون یادم رفت و جدید زدم. آخرین اکانتم این بود @Bisarotahebelataklif
امّا این هایی که تگ کردی رو نمیشناسم پس یحتمل نسبت به تو جدیدترم بذاذر.
احوالت چه طوره؟ راستی تجربهت راجع به احضار روح تا کجا پیش رفته؟
یا خدا چنی کار کردی خخخخخ
اره من از ۲ سال پیش اینجام
اسمت چیه؟
من مهرانم
دیگه تو احضار روح و جن متخصص شدم
(27-08-2020، 18:21)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-08-2020، 18:20)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-08-2020، 18:18)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشی تو اسمت چیه اخه نا کاربریتان تغییر کرده
ن به خاطر مسائلی رف
-علاقه ای ب گفتن ندارم مهران
ملیکا ؟ مهسا؟ نفس؟ ایسان؟ کدام ابجی؟
گزینه اول///=
اهان
نشناختم
خوبی؟
اووو چنی تغییر کرده اینجا خخخخ