(27-08-2020، 18:43)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بی همگان بسر شود،بی تو بسر نمی شود(:
صبا ۳
من عادتمه با همه اینجا حرف بزنم چون مثل خانمه
خوشبختم

(27-08-2020، 18:45)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جان جان یعنی چی چی بله بلهههه ایجور چیزایی
(27-08-2020، 18:25)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-08-2020، 18:23)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-08-2020، 18:18)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@Offred
*_*
آخ. زیبا تو منو تگ میکنی چشام قلبی میشن. :*
خخخ جان جان؟
اینجا چخبره![]()
ببخشی یهویی شد بعد مدتی امدم نمیشناسم
ولی دوست دارم اشنا شیم کلا من خونگرمم ببخشی
اون دو خط اول و جان جان و اینارو که نفهمیدم چرا.
بعد مدتی خوش آمدی.
آشنایی؟ اگه به قصد آش خوردن و شکلات دادن و اینا نیست، صنم هستم. آبجی صنم. ((:
ممنون از خوش امد گویی

نه بابا خوشبختم ابجی صنم
نمیگفتیم من به همهههه میگم ابجی قصدمم بد نی عین خواهرمین
(27-08-2020، 18:45)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عالیه مث خودم با جنبه ای
(27-08-2020، 18:44)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-08-2020، 18:43)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عجبا چ نوع کبابی؟
(27-08-2020، 18:42)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-08-2020، 18:40)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هعیییی.....
خیلیییی عمیق بود
میشه معرفی کنی چون تعییر کرده از کاربرا در جریان نیستم
من وقتی هعیی میکشم یه ملت دلشون کباب میشه/=
من از قبل نبودم-_-
فاطمه 12
نمیشناسیمناراحت نشو من همیشه میخواستم بقیه شاد باشن
خوش بختم
اره نمیشناسم
نه بابا هرچی میخوای بگو ناراحنت نمیشم(=
کوبیده
شما ام معرفی کن