(28-08-2020، 19:23)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-08-2020، 19:22)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخ اوه اوه اون میا ما نیستیم ما هستیم اون نیست
(28-08-2020، 19:20)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای خدا یکی بهم لباس بده
وایییی خدا
(28-08-2020، 19:19)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها لینک عکس خورو بهم بدید طوری که بزنم روش باز شه
(28-08-2020، 19:17)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیو فرستادی
افرین بگو اسکرینم بگیر
اوه اوه چی بپوشم
گفتم بیا گ.آ عمو صابر
گف سرم شلوغه
گفتم گفتمممم دیدینننن میگم که عمو نمیاد
بعد گف من اومدم شما نبودید/=
خب منم جرعت
آره/=
برو پ.خ یکی فحش بده
#چالش_خرکی
(28-08-2020، 19:33)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-08-2020، 19:06)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-08-2020، 19:04)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-08-2020، 19:02)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-08-2020، 18:58)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چههههه تقلببببخب یه تاپیک هست برای غیر رپ اگه رپ گوش نمیدی
میتوانی بری اونجا البت اونجا برای من مناسب نی چون جز رپ جیزی گوش نمیدم![]()
اممم نمیدانم چ کنیم؟
میدانم....
منم جز آهنگا اکسو چیزی گوش نمیدم
همون بازیه دیشبو کنیم؟
راستی پسر باحالی هستی
اوه پس معلومه خیلییییی طرفدار اکسویی![]()
باشه حله بازی کنیم
چاکرم ابجی توهم دختر پایه ای هستی
آره دیوونشم*-*-
مرسی![]()
خب شما بپرس
@Dυкυηg
سلام)=
عرر جیمینننناااا
سلام خوبی سهونی؟
چیشده؟ :-(
عالیم تو خوبی؟
دیگه هیچکی ازم حالی نمیپرسه)=