02-09-2020، 22:24
(14-04-2020، 7:04)نرگس 11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کاملا درسته روح تا قیامت _ که بتونه به بهشت یا جهنم داخل شه _ بسته به اعمالش یا عذاب میکشه ویا مورد رحمت خدا قرار میگیره و پاداش اعمالشو به اشکال مختلف و لذت بخش میگیره.
(13-04-2020، 20:23)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احضار روح کاملا واقعی
من خودم تو اینکار استادم و تقریبا هرر شب کارمه
جن اجنه روح و... رو احضار میکنم
خیلی چیزارو میفهمی
وقتی یک نفر می میره روحش تمام و کمال توفی میشه ینی به سمت خدا فرستاده میشه، بعد شما میگین روح ک از آن خداست رو احضار میکتین؟ در صورتی ک میگن بعد از نماز مغرب مردگان در وادی اسلامن و...!
نعوذبالله از خدا قوی تر نیستی ک!
احضار جن حقیقت دارع اما روح نه!
اما لزوما به معنی قطع ارتباط کامل اونا از عالم ما نیست.
روایاتی داریم که نشون دهنده ارتباط ارواح با این جهانه. مثل این حدیث از امام صادق(ع):
ما مِنْ مؤمنٍ وَ لا کافرٍ الّا و هو یأتی اهْلَهُ عند زوالِ الشَّمْسِ فاذا رأی اهلَهُ یعْمَلُونَ بِالصّالِحات حَمِداللّهُ علی ذلک و اذْ رأی الکافِرُ اهْلَهُ یعْمَلُونَ بالصّالِحاتِ کانت علیه حَسْرَةً.
مومن و کافری نیست که هنگام زوال شمس نزد اهل خود میآید، چون مومن اهلش را در حال عمل صالح ببیند خدا را شکر میکند و، چون کافر اهلش را مشغول عمل صالح ببیند، حسرت میخورد.
همچنین عذاب و پاداش افراد فقط در بهشت و جهنم برزخی نیست. میتونه در این دنیا باشه !
یه کتابی هست به اسم "آنسوی مرگ" روایت ۳ تن از افرادی هست که از مرگ تقریبی برگشتن و انچه رو که دیدن روایت کردن.
یکی از سه شخص تجربهگر این کتاب میگفت تو کاخ شهرداری روحی رو میدیدم که به شهردار بد و بیراه میگفت و براش سخت بود دیدن کسی که پشت میز شهرداری نشسته. و اون روح، کسی نبود جز شهردار سابق! از اونجایی که تو دوران مسئولیتش خدمت قربه الی اللهی نکرده بود و وابستگی شدیدی هم به این سمت داشت عذابش به این شکل بود. (به همین علته که میگن به اموال، رفقا، سمت، خانواده و... تعلق نداشته باشید)
بنده شخصا مطمئن نیستم که احضار روح هم مثل احضار جن عملیه یا خیر و قصدم از عرض این چند پاراگراف هم صرفا بیان این بود که ارواح اگرچه نمیتونن ارتباط مادی با این دار داشته باشن ولی از برخی وقایعش مطلعن.