03-09-2020، 14:12
(03-09-2020، 13:48)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.Stilla club
(02-09-2020، 21:43)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-09-2020، 21:29)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-09-2020، 21:28)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب دوستان و فنان عزیز بی تی اس به کمکتان نیازمندم کی مایل به کمک به بنده است؟
بلع؟!
دارم یه پست درست میکنم برای پیج اینستا میخوام راجب علت شهرت بی تی اس باشه
خلاصه میخوام یکار کنم شیرش زیاد باشه دیگ و بنظرم علت شهرت زیاد شیر خواهد شد
تحقیقاتت که تموم شد یا آدرس پیجت را بده ، یا یه تایپک هم این جا بذار تا فن های بی تی اس و اکسو و ... بتونند باز چیز هایی ضمیمه کنند .
البتّه اگر خللی نیست.
پست زیاد گذاشتن از بی تی اس و اکسو یکی هست که روزانه اپدیتش هم میکنن
من فقط میخوام یه چیز ساده اما مفید بزارم که شیر بشه و طرفدارای بی تی اس و کی پاپ هم جذب کنه به پیجم
همه اولین سوالی ک میپرسن بعد شنیدن اسم این گروه اینه که چرا اینا اینقدر معروف شدن . با این پست به چند دلیل شیرش میکنن چون طرفدارای کی پاپ میخوان دلیلاشو بکنن تو چشم بقیه و یه عده هم میخوان مسخره کنن شیر میکنن بهرحال برد بردع واسم=)