(03-09-2020، 20:44)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2020، 20:35)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2020، 20:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره فک کنم...
بچّه ها اینجا کنکوریِ ورودی ۱۴۰۰ داریم؟ یعنی کسانی که امسال می روند دوازدهم.
راستی
چقد قیافت با مزه اس*-*
واهاهای. خیلی ممنونم.
آخه می خواستم ببینم اگه تعداد زیادند برای کنکور ریاضی تایپک بزنم و خلاصه درس و ویدیو و جزوه بزاریم تنها نباشیم.
(03-09-2020، 20:44)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عر بزن عر بزن
(03-09-2020، 19:19)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
استقلال باختت هیییییی آنید ملیکا ستین کجاییدد؟
استقلال تسلیت تسلیت
پرسپولیس مبارک
تراکتور مبارک
هععیی
@░4░0░4░
الان در چه حالی؟
از لحاظ روحی به آلبوم جدید سورنا نیازمندم. بیاد داد بزنه اوووه مهراااان پول نامرددددد .
منم عر بزنم
داداش تراکتور نیمه دوم جز وقت کشی و زمین انداختن خودش هیچ کاری نکرد. به قول روزبه چشمی سیرک بود.
من تمام سرم درد می کنه از بس حرص خوردم.
(03-09-2020، 20:43)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هح.__.
چطوری جیگر؟
راستی ببین دارم سپاس میدم*-*
ای ام نو خسیس