04-09-2020، 15:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-09-2020، 15:23، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
(04-09-2020، 15:15)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید مگه من گفتم که صدتا کشور متفق بشن و با متفقین دوست بشن و المان رو شکست بدن؟
(04-09-2020، 15:08)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نازی ها قوی بودن،منظم بودن،شکنجه که میشدن تا پای مرگ لو نمیدادن،همشون ورزشکار بودن،باهوش بودن.
دو تا جاسوس ایرانی رفتن واشینگتون زرتی گرفتنشون،حرفشون رو هم لو دادن.
نازی ها بهترین بودن.
برو تانک قول پیکرشون رو نگاه کن بعد بیا رنگ زشت مدیر تالار و کت و شلوار و حرفاتو بهمون نشون بده.
(04-09-2020، 15:06)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حرف حق اخطار هم بگیره هنوز حقه.
(04-09-2020، 15:04)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نازی ها هر چی باشن از ما ایرانی های احمق و دروغ گو و اون سپاه پاسداران بهترن.
اون اخطارا برات بس نبود نه
برو خیابون شورش کن
مغول ها هم وحشی و نترس بودن، خودکشی رو به اسیری ترجیه میدادن
از تو چه پنهون نه که منم خیلی بدم بیاد از این خفن بودنشون، اصن یونیفرم نظامیشونم دوس دارم
جونِ تو .___.
با این حال باهوش نبودن که شکست خوردن، یا اینطوری بگیم که باهوشا هم اشتباه میکنن ..
تو یه نازیِ باهوش ، مؤدب و شکست ناپذیر باش ، روح مرحوم هیتلر هم شاد میشه ..
من بودم که نقشه ی نازی هارو بهم زدم.
ایران که بی طرف نبود.
اون هم از متفقین بود.
من بیست سال بعد حکومت جدیدی رو خواهم ساخت که روت نشه دربارش حرف مفت بزنی.
روز خوش.
نه تنها بلکه تمام کاربر های انجمن اکه شرف داشتن و درباره ی نازی ها میخوندن و تحقیق میکردن،دیگه حرف بی ربط شما براشون کاغذ مچاله بود.
به خاطر چهار ستاره ی من میخواین منوبندازین بیرون،ای گور بابای صاحب این ستاره ها که وقتی یکیش رو گرفتم تازه بدبختیام شروع شد.