(04-09-2020، 15:48)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی بیام ؟؟؟!!!
(04-09-2020، 15:44)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دریای غم ساحل ندارد -ـــ-
(04-09-2020، 15:43)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@|ʙɪʟʟɪᴇ|
پس یا منُ ببر به خونتون یا بیا به خونه ی ما.
شارژ بفرست کوکب
دلی داریمو دلداری نداریم
غمی داریمو غمخواری نداریم
ماشین بفرستم؟؟؟=vvvv
تو کلاسام شرکت کنی دیگه ازین غلطا نمیکنی شهلا جان
مرد حرمت داره نه لذت
(04-09-2020، 15:48)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-09-2020، 15:47)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من منتظر لحظه ای بودم که بتونم تورو خوشحال کنم.
(04-09-2020، 15:46)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-09-2020، 15:43)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چند وقت؟
(04-09-2020، 15:41)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زرشک طلایی
پرهام عزیز
ازت خواهش میکنم برو!
به عنوان یه دوس با تمام احترام ممکن گفتم
لطفا برید!
به مدت ۱ سال
لطفا!
من غیبت میکنم به مدت یک سال فقط به خاطر گل روی شما.
سپاس فراوان دوست عزیز!