04-09-2020، 19:23
(04-09-2020، 19:19)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-09-2020، 19:17)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سخت نگیر
(04-09-2020، 19:04)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-09-2020، 19:00)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-09-2020، 18:56)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خودتم میدونی؟
خودم چیو میدونم؟
ملیکا میگه بیشعور نشو توام میگی باشه ینی خودتم فهمیدی تو اون لحضه بیشعرو شده بودی؟/=
عا من حرفا رو مثل شما جدی نمیگیرم . ازونجا ک داشتم شوخی میکردم حرف ملیکا هم به شوخی گرفتم وباز به شوخی جوابشو دادم=)
چرا سر همچین چیزایی کوچیکی باسدخودمونو حرص بدیم اخه
سخت نگیرید
اقتضا سنشونه
خودت یادت نیست چجور بودی...
من همیشه شل میگرفتم خب=)
عصبانیت و حرص خوردنمم یه لحظس همون لحظه هرچی حرف و انتقاد دارم میزنم ثانیه بعدش دوباره همون میشم و همه چیو فراموش میکنم=)
راضیم ازخودم