(10-09-2020، 19:48)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2020، 19:38)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2020، 19:36)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2020، 19:24)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2020، 19:23)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کسی که می خواهد تغییر جنسیت بده بیماره؟!!!
اینو گفتم؟
کسی که تغییر جنسیت میده خیلی خسته س
و به جایی رسیده که دیگه نمی تونه
خوب و بد همه جا هست سادات
این نه جرمه نه مرض به معنی بد
تو تله ناامیدی و سیاه نمایی داخل نشید
چرا ما ها نتونیم همه چه رو خوب کنیم
؟!
کار خیلی سختی هم نیس
فقط فرهنگ سازی میخواد
باید هر کسو هرجوری که هست بپذیرم
(10-09-2020، 19:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بحث شخصیّت های موردعلاقتون شده این رو بگم که دیشب یک دل نه صد دل عاشق شدیم به قول جوونا.
فکر کردم دختر رویاهام رو پیدا کردم تمام ویژگی ها رو داشت که یکهووووووووووو توی یکی از استوری هاش فهمیدم کتاب های مورد علاقه ش خطای بخت ستارگان ما و روزبه معینه.
و اون جا بود که دیگه دختر رویاهام نبود و شکست بزرگی خوردم.
مثل این بود که تو غذای مورد علاقت یه مو باشه
همه چی خوب؟ ! آرزوی بسیار زیبایی هست این که درد بقیه درد ما هم باشه نشان بزرگیه
اما طول میکشه میشه که بشه ولی طولانیه
قدرت طلبا خائنا نوک دماغ ببینا بی خیالا بی رگا یا ذات خرابا طول میکشه درست بشن
امیدوارم تا وقتی که زنده هستم این صحنه رو ببینم...