11-09-2020، 21:39
(11-09-2020، 21:35)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2020، 21:30)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2020، 21:18)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها
(11-09-2020، 17:58)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2020، 17:27)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدانکنه
قربونت برم
من که تعطیلی ندارم
زیر بار درسا دارم له میشم
عه:|
مگه کنکور تموم نشد؟
کنکور که تموم شد
ولی الا یه امتحان دیگه دارم که خیلی سخت تر و مهم تر از کنکور و استرسش خیلی بیشتره و واقعا زیر سنگینی ش دارم میزام:||||
ان شاالله قبول میشی عزیزم
استرس فشار کارو بدتر میکنه♡
قربونت برم
قسمت وحشتناک داستان اینجاست که ۱۰ابان امتحان از ۳۰۰نمره حداقل باید ۲۶۰بیارم وگرنه قبول نمیشم و از ۳۶درسی که جز امتحانه فقط یک درسشو خوندم و واقعا دیگه اعصاب و روانم نمیکشه
خدانکنه
اوه شت
عقبی پس
من نمیدونم چطوریه امتحانت ولی اگه سوالات برابر از هر درس نمیاد بشین قسمت های پرسوالش بخون شاید جلو بی افتی