11-09-2020، 21:42
(11-09-2020، 21:39)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه دو بخش کتبی و شفاهی
(11-09-2020، 21:35)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2020، 21:30)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2020، 21:18)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها
(11-09-2020، 17:58)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدانکنه
عه:|
مگه کنکور تموم نشد؟
کنکور که تموم شد
ولی الا یه امتحان دیگه دارم که خیلی سخت تر و مهم تر از کنکور و استرسش خیلی بیشتره و واقعا زیر سنگینی ش دارم میزام:||||
ان شاالله قبول میشی عزیزم
استرس فشار کارو بدتر میکنه♡
قربونت برم
قسمت وحشتناک داستان اینجاست که ۱۰ابان امتحان از ۳۰۰نمره حداقل باید ۲۶۰بیارم وگرنه قبول نمیشم و از ۳۶درسی که جز امتحانه فقط یک درسشو خوندم و واقعا دیگه اعصاب و روانم نمیکشه
خدانکنه
اوه شت
عقبی پس
من نمیدونم چطوریه امتحانت ولی اگه سوالات برابر از هر درس نمیاد بشین قسمت های پرسوالش بخون شاید جلو بی افتی
و نخونم تو شفاهی پدرمو در میارن
از همه قسمتا ریز ریز میپرسن