(16-09-2020، 13:09)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-09-2020، 13:06)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ریحون بنفش من*_*
@Uᴛᴏᴘɪᴀ
ریحون تو حتی اگه ابی باشی هم من بنفش می بینمت.-.
فاطیما D:
همیشه همینجوری ببین دوس دارم ._.* ♡
این واسه من یه تعریفه D:
ریحون یادم بنداز یه چیزی بفرستم باهم ببینیم
چشم چشم اسمون بنفشم *_*
(16-09-2020، 13:09)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-09-2020، 13:08)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-09-2020، 13:07)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-09-2020، 13:04)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-09-2020، 13:03)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من انقدر کوچکم که در خیابانها گم میشوم. .__.
من ادرس خونمونو مامانم گذاشته تو جیبم ._.
مامانم گفته به من دست تو دماغم نکنم و گیگیلی پرت نکنم.
من پام هنوز وقتی رو مبل میشینم به زمین نمی رسه ._.
من تازه یاد گرفتم بگم جیش دارم ._.
من هنوز بدنیا نیومدم