(17-09-2020، 23:52)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-09-2020، 23:50)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-09-2020، 23:49)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"mentol*vkook"
اینا انگلیسی میخونن یا کره ای؟
بعد تو اون موقع زبانت خوب بود یا ترجمشو میخوندی؟
هیییین
اهنگ dynamite گوش نکردی ینی
من بااهنگی ک نتونم کامل خودم تک تک کلمات خواننده رو درک کنم نمیتونم ارتباط برقرار کنم براهمین اهنگ خارجی گوش نمیدم مگراینکه فقط برا تقویت زبانم باشه
پس انگلیسیه؟
ترجمشو میخوندی؟
اره این اولین اهنگ انگلیسی پسراست
اولین اهنگ کره ای که نامبر وان میشه
dynamite؟؟؟
dynamite حفظم هم لیریکشو هم رقصشو
(17-09-2020، 23:52)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پسرا سه سال کاراموز بودن
(17-09-2020، 23:41)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-09-2020، 23:39)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-09-2020، 23:38)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-09-2020، 23:34)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو بیگ هیت D:
فک کنم بیگ هیت قصد داره بعد بی تی اس و تی اس تی ی گروه دختر هم ب وجود بیاره
اره خونده بودم دربارش
خوشبحال اونایی ک قراره ت بیگ هیت باشن
من حاضرم برم اونجا کف سابی :/
بلک پینک هر کدوم پنج سال تازه اینا اهل کره هم نبودن
اونایی ک تسلیم بشن هیچوقت دبیو نمیکنن