24-09-2020، 20:14
(24-09-2020، 20:11)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2020، 20:09)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یس یس|=
(24-09-2020، 20:05)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کریس جذاب تره بنظرمD::
(24-09-2020، 20:05)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2020، 20:04)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وا زنشه خو/:
(24-09-2020، 20:01)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رنگم سبز شد...
حالت تهوع... سرگیجه....
![]()
شوخی کردم حمله نکن بم![]()
گوشش دادم ولی خب کره ای اهنگش حال نمیکنم
من بلک پینکو دوس دارم فقط بین کره ای ها اگه بخوام انتخاب کنم بینشون بیتاشون باحاله
باشع/=
من خودم آهنگ وولف و خیلی دوس ندارم مانستر محشرع*-*
من از بلک پینگ بدم میاد/=
(24-09-2020، 20:00)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی چیه؟/:
همینی که درست کردی/=
کریس اینو ببینه اول تورو میکشه بعد خودشو/=
ایشششش/: دلشم بخواد._.
من و تو سلاطین فتوشاپ ایرانیم/=
اصلنم نمیخواد/=
عا گفتی کریس جذابه خواستم بگم کریس زندگیه کریس عشقع کریس استیلع*-*
عع پیامتو دیده ببین چی گفته=
خانوم خشگله از من تعریف کردید؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://charismakris.files.wordpress.com/2014/07/s_mensstyle_1310_kris2.jpg
ایش._.
کریس کریس کریسD;
هر چی هس نمیاد/:
بلی/=
جون جون جون*-*
میاد ددوباره بزن روش