24-09-2020، 20:22
(24-09-2020، 20:21)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یعنی دختره سلبریتی نبود/:
(24-09-2020، 20:17)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2020، 20:14)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2020، 20:04)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2020، 20:01)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رنگم سبز شد...
حالت تهوع... سرگیجه....
![]()
شوخی کردم حمله نکن بم![]()
گوشش دادم ولی خب کره ای اهنگش حال نمیکنم
من بلک پینکو دوس دارم فقط بین کره ای ها اگه بخوام انتخاب کنم بینشون بیتاشون باحاله
باشع/=
من خودم آهنگ وولف و خیلی دوس ندارم مانستر محشرع*-*
من از بلک پینگ بدم میاد/=
=
رفتم خونه گوشش میدم
معمولا اسم یه اهنگ کره ای میشنوم میرم گوش میدم ببینم چی به چی هست اوضاع بنظرم تا گوش ندی نباس درموردش نظر بدی![]()
مشکلت چیه باهاشون
باشه
آفرین خوب کاری میکنه ولی تا آخر گوشش کن خیلی محشرع
مشکلم اینه خیلی آرایش میکنن و سوهو با جیسو رله سهون با لیسا رل بود جنی با کای رله و همین روند ادامه دارد/=
مگه دختر قحتیه/=
والا چن با یه دختر معمولی دوست بود بایه دختر معمولی ازدواج کرد و الانم از یه دختر معمولی بچه داره
من ک نفهمیدم چی گفتی... اما دختر معمولی چه معنا داره...