06-10-2020، 17:57
(06-10-2020، 17:53)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-10-2020، 17:50)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-10-2020، 17:44)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فعلاً من بنده باید از خجالت شما و رَهنمایی هاتون در بیام بانو.
اوضاعم بهتره.
هرچی انگیزه داشتم رو خوردید. برای خودم هیچی نمونده. از اون روز ول چرخیدم فقط و به پوچی رسیدم. بازم ایح.
ای بابا. بد شد که تیسنمبتمسینبتمنیس
به خدا. معلوم شد دیگه تیم مشاورهی انگیزشی نیکی خانوم نباید چیزی رو تقدیم کنه.
(06-10-2020، 17:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-10-2020، 17:53)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای خدا مرگم بده. شوخی بود. :| و الان که فکر میکنم چه شوخی لوس و خرکیای بود. ببخشید. من کلاً لوس و خرکیام. بیچاره بچهم که همچین مامانی قراره داشته باشه. :"
صنم !! سکته کردممممم صنممم!!!
آی خدایاااا T_T
ببخشییید. آخه ما همیشه با آقاییمون از این شوخیا میکنیم. سکنه که نمیکنه هیچ میگه قربون قدِ خانومی طنازم بشم. (((:

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)