10-10-2020، 17:09
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-10-2020، 17:11، توسط Ξrιc logιc.)
(10-10-2020، 17:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-10-2020، 17:02)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://p2-hamedan.tvu.ac.ir/
کلا یه شماره ازشون پیدا کردم اونم جواب ندادن صبح زنگ زدم.
اون اطلاعیه هاش که رد میشه رو ببین زده از 20 مهر تا یه هفته دوباره تعطیل کردن!
فکر کنم همون 25 اُم شروع میشه ثبت نام !
هق هق ؛ وقتی تموم زندگیت میشه یه شماره..!
من میدونم اون جواب نمیده! میدونم بلاکم کرده ..
ولی من دلم پر میکشه اون تلفن لامصبُ برداره با اون صدای لعنتیش بگه الو! جانم!
سیگار داری؟
(10-10-2020، 17:02)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره میدونم واس خیلی وقت پیشه
ملودی ماعده آهنگ ایسان
ملودی و ماعیو یادمه T_T
دیگه هیچ وقت آن نمیشن نه؟
هیچوقتD=
من با ماعده کمو بیش در ارتباطم
وقتی با دوسپسرشه اصلا خبرش نی تا یکم بحث میکنن باهم کسی نیس پیشش میاد سراغ من...
ملودیم ک بدم میومد ازش چون اون ازم بدش میومد ایسان هم یبار خوب بودیم باهم یبار بد بودیم باهم ولی تهش بدم میومد ازش
شیوا دختر خوبی بود کمو بیش یادمه با رها فکر کنم اکی بودم...اره اکی بودم
اهورا که دوشخصیته درومد

امیر ومپایر هم یادمه
(10-10-2020، 17:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سردردی بد بر من چیره شده !
لالا دارم
خدافظی ^.^
خدافظت=)
(10-10-2020، 17:08)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-10-2020، 17:02)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک کنم تو از ایسان بدت میومد
اره میدونم واس خیلی وقت پیشه
ملودی ماعده آهنگ ایسان
به خاطر شاخ بازیش
اره دقیقا بخاطر شاخ بازیش
اخر سر تو تلگرام فحشش گرفتم اینقدررر حاااااللللل دااااد