(13-10-2020، 22:00)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-10-2020، 21:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ۱۰۰ رو دیدم تا اخر فصل ۳ ولی خسته شدم
ده بویز قشنگه؟ میخوام ببینم چون از فصل جدیدش قراره Jensen ackles به فیلم اضافه شه *.*
نگم که کل ۱۵فصل سوپرنچرالم دیدم! منتظر قسمت ۱۴ فصله ۱۵ عم
وایکینگز خیلی قشنگه!
عه؟ چرا خسته شدی سعی کن بدون اسپویل بهم توضبح بدی![]()
ده بویز من فکر نمیکردم دختر پسند باشه بعد دیدم خیلی دختر پسنده ابرقهرمانیه اما کاملا متفاوته جاییه که ابرقهرمانا فاسدن
اره قراره اضافه شه و شخصیت منفیهD: یه شخصبت منفی و ترسو...
سوپرنچرال دیدم قروقاطی ولی دوس ندارم ببینم ازون سریالای بی برنامست ک فقط واس پول کشش میدن اونایی ک از قبل میدیدن خوبه براشون ولی بخوای تازه شروع کنی یجوریه
کارتون نمیبنی؟من عشق کارتونم
بدون اسپویل توضیح بدم .__.؟! من خیلی سریال دیدم ولی ۱۰۰ یکم کسل کننده شده بود دیگه.. داستانش مسخره شد
منظورت از اینکه دختر پسنده چیه؟! .___. چرا همه چیو جنسیتی میکنین؟! همه چیز میتونه هم دختر پسند باشه هم پسر پسند!
Jensen کراش تمام زندگیم بوده.. خیلی دوسش دارم
الان من وایکینگز رو دوست دارم ! به نظرت دختر پسنده؟
سوپرنچرالم فقط واسه این نگا میکنم که از بچگی میدیدم.. یه جورایی نوستالژیکه واسم.. الان که دیگه فصل اخرشه دلم نمیاد نبینم
(13-10-2020، 22:26)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-10-2020، 22:01)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کارتون دوس داری ؟!=vv
اره
منم دوست دارم!

بازی آنلاین
آپلود عکس

من عشق کارتونم
![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)