07-11-2020، 0:20
تولدِ.تو.تولدِ قشنگیایـِ.دنیاستـ؛
وقتیـ.کنارمـ.دارمتـ.انگارخوشبختـ ترینـ فرد.رو.زمینمـ(:
تو نگاهت آرام بخش، صدایت انرژی بخش و وجودت امید بخش زندگی من است! ♡
هیچ میدانی صدای خنده هایت دلنشین ترین سمفونی زندگیم شده؟!♡
من معتاد مهربانی های عاشقانه ات ، محو دلبری های دخترانه ات و مجذوب دلسوزی های بی حد و مرزت گشتم
♡
برایت گفته بودم که دنج ترین گوشه قلبم را برای همیشه دوست داشتنت کنار گذاشته ام؟!♡
ولی خودمانیم من در رویاهایم هر ثانیه با ط♡ خاطره میسازم، گوش هایت را به قلبم بچسبان، صدای خنده های دونفره مان و هم چنین شیطنت های عاشقانمون را حتما میشنوی!♡
مرصی ک هصی آرامشم♡
عارزوهات برلت خاطره بشن دلبرم♡
خیلی خیلی دوست دارم نفسم♡
ازراه دور ی عالمه بوست میکنم♡♡
تولدت ی عالمه هپی مپی♡
جیـــــــــــغ ایســــااانمم تولدت مبااااااااارک برات آرزو های خوب خوب میکنم و امیدوارم همشون ب حقیقت بپیوندن و برات تبدیل ب خاطره های خوبی بشن♡♡♡
زندگی من (: ..
ایشالا در کنار خوده من شمع 12000000 سالگیتو فوت کنی و باهم همیشه شاد و خوشحال بمونیم
نمیدونی چقد خوشحالم از اینکه دارمت عشقم امیدوارم همیشه واسم بمونی
تو برای من باارزش ترینی نفسم ..
از ته ته دلم .. از اعماق وجودم دوستت دارم و عاشقتم همه ی دنیای من (:♡♡♡
آینده ای رو در کنارت میبینم ک واقعا دوسش دارم با تمام وجودم حسش کنم(:♡♡
من خیلی خوشبختم از اینکه تورو دارم من واقعاا از وجودت و داشتنت خیلی خوشحالم تو نبودی زندگیم رنگی نداشت و من مث ی مرده متحرک بودم♡(:
و اینکه من تا اخرین نفس کنارت میمونم هیچ وقت نمیذارم احساس تنهایی کنی♡♡
تو بهترین لحظات زندگیه منو ساختی همیشه جوری رفتار میکردی ک انگار کنارمی حتی از افرادی ک نزدیک من هستن نزدیک تری وجود تو برام ی ارامش وصف نشدنیه (:♡♡
اینو بدون ک همیشه توی قلبم جا داری و من عاشقانه و از صمیم قلبم دوست دارم ♡♡♡
بـوس بـوس ♡♡♡♡
جیـــغغ دقیقاااا 15 سال پیش همین موقع ب دنیااا اومدی (:
وقتیـ.کنارمـ.دارمتـ.انگارخوشبختـ ترینـ فرد.رو.زمینمـ(:
تو نگاهت آرام بخش، صدایت انرژی بخش و وجودت امید بخش زندگی من است! ♡
هیچ میدانی صدای خنده هایت دلنشین ترین سمفونی زندگیم شده؟!♡
من معتاد مهربانی های عاشقانه ات ، محو دلبری های دخترانه ات و مجذوب دلسوزی های بی حد و مرزت گشتم

برایت گفته بودم که دنج ترین گوشه قلبم را برای همیشه دوست داشتنت کنار گذاشته ام؟!♡
ولی خودمانیم من در رویاهایم هر ثانیه با ط♡ خاطره میسازم، گوش هایت را به قلبم بچسبان، صدای خنده های دونفره مان و هم چنین شیطنت های عاشقانمون را حتما میشنوی!♡
مرصی ک هصی آرامشم♡
عارزوهات برلت خاطره بشن دلبرم♡
خیلی خیلی دوست دارم نفسم♡
ازراه دور ی عالمه بوست میکنم♡♡
تولدت ی عالمه هپی مپی♡
جیـــــــــــغ ایســــااانمم تولدت مبااااااااارک برات آرزو های خوب خوب میکنم و امیدوارم همشون ب حقیقت بپیوندن و برات تبدیل ب خاطره های خوبی بشن♡♡♡
زندگی من (: ..
ایشالا در کنار خوده من شمع 12000000 سالگیتو فوت کنی و باهم همیشه شاد و خوشحال بمونیم
نمیدونی چقد خوشحالم از اینکه دارمت عشقم امیدوارم همیشه واسم بمونی
تو برای من باارزش ترینی نفسم ..
از ته ته دلم .. از اعماق وجودم دوستت دارم و عاشقتم همه ی دنیای من (:♡♡♡
آینده ای رو در کنارت میبینم ک واقعا دوسش دارم با تمام وجودم حسش کنم(:♡♡
من خیلی خوشبختم از اینکه تورو دارم من واقعاا از وجودت و داشتنت خیلی خوشحالم تو نبودی زندگیم رنگی نداشت و من مث ی مرده متحرک بودم♡(:
و اینکه من تا اخرین نفس کنارت میمونم هیچ وقت نمیذارم احساس تنهایی کنی♡♡
تو بهترین لحظات زندگیه منو ساختی همیشه جوری رفتار میکردی ک انگار کنارمی حتی از افرادی ک نزدیک من هستن نزدیک تری وجود تو برام ی ارامش وصف نشدنیه (:♡♡
اینو بدون ک همیشه توی قلبم جا داری و من عاشقانه و از صمیم قلبم دوست دارم ♡♡♡
بـوس بـوس ♡♡♡♡
جیـــغغ دقیقاااا 15 سال پیش همین موقع ب دنیااا اومدی (: