07-11-2020، 10:56
(06-11-2020، 23:05)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پستونکمو انداخته بودم لباسشویی همه عم در ب در دنبالش :»
چون عرر میزدم :/
این اتفاق برا منم افتاد اتفاقا
....................................................................
یادمه بچه بودم سوییچ ماشین بابامو انداخته بودم لباسشویی همه دنبالش میگشتن تا مامانم نمیدونم بلاخره چطور پیداش کرد/:
..........................................................................................................................................................................................
با دخترا سازم جور نمیشد اصلا ینی مثلا دختر داییم میومد خونمو نمیزاشتم ب هیچکدوم از اسباب بازیام دست بزنه بعد اونموقع ک ممن 3.4 سالم بود موقع حکومت من بود یعنی هیچکی حق نداشت رو حرفم حرف بزنه جرش میدادم/:
...............................................................................................................................................................................................................................................................................................
عشق خاصی ب آستین کوتاهع شلواک داشتم/:
...........................................................................
همش با خواهرم خاله بازی میکردیم(چرا خواهرم تو همه خاطراتم هس؟)/:
..................................................................................................................
آرزو داشتم دکتر شم

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)