15-11-2020، 16:41
توییت های exo
بازیگر خانم:دوست های من هیچکدوم از اکسو خوششون نمیاد و همه آرمی هستن
دی او:مگه تو دوس هم داری؟
.................................................................................................................................
مجری:کی از همه تمیز تره؟
اکسو:شومین ولی وقتی بالشش رو بو کنید بوی آب دهن میاد
مجری:موقع خواب از دهنت آب میاد
شیومین:آره
....................................................................................................
*چانیول میخواد شکلات بخوره*
فن:اوه من خیلی گشنمه!
چانیول:*شکلاتشو نصف میکنه و ب فن ها میده*
...................................................................................
*فن به سهون*
منو یادت میاد؟
سهون:مگه میشه یادم بره فن هارو
فن:ولی من اولین باره که تورو میبینم
.................................................................
اکسو:ما با اعضای چینی رابطه خوبی داریم ولی سهون و لوهان خیلی صمیمی هستن
بکهیون:اونا عاشق همدیگن
مجری:درسته سهون؟
سهون:نه نه اشتباه میکنید
*دو دقیقه بعد*
مجری:سهون تو عاشق لوهانی؟
سهون:آره آره من عاشق لوهانم
..........................................................................................................................................................
چانیول:راستش ما آهنگ پلی بوی رو از زمان xoxo ضبط کرده بودیم و اماده داشتیم من از سال 2013 لیریک های پلی بوی رو حفظ و آماده بودم سوهو 4 سال تمام اصرار کرد اکسو این آهنگ رو بخونن.به نظرتون اون صدای آه اول پلی بوی مال سوهو بود؟
سوهو هیونگ بگو آه
سوهو:آه
بکهیون:چرا صدای در باز کن میدی؟
.............................................................................................................................................................................................................................................................................................
چن:تو دیشب خیلی مست بودی
چانیول:نه نبودم
چن:داشتی یه آناناس رو پاره میکردی تا باب اسفنجیرو توش پیدا کنی
چانیول:آخرش پیدا کردم؟
بازیگر خانم:دوست های من هیچکدوم از اکسو خوششون نمیاد و همه آرمی هستن
دی او:مگه تو دوس هم داری؟
.................................................................................................................................
مجری:کی از همه تمیز تره؟
اکسو:شومین ولی وقتی بالشش رو بو کنید بوی آب دهن میاد
مجری:موقع خواب از دهنت آب میاد
شیومین:آره
....................................................................................................
*چانیول میخواد شکلات بخوره*
فن:اوه من خیلی گشنمه!
چانیول:*شکلاتشو نصف میکنه و ب فن ها میده*
...................................................................................
*فن به سهون*
منو یادت میاد؟
سهون:مگه میشه یادم بره فن هارو
فن:ولی من اولین باره که تورو میبینم
.................................................................
اکسو:ما با اعضای چینی رابطه خوبی داریم ولی سهون و لوهان خیلی صمیمی هستن
بکهیون:اونا عاشق همدیگن
مجری:درسته سهون؟
سهون:نه نه اشتباه میکنید
*دو دقیقه بعد*
مجری:سهون تو عاشق لوهانی؟
سهون:آره آره من عاشق لوهانم
..........................................................................................................................................................
چانیول:راستش ما آهنگ پلی بوی رو از زمان xoxo ضبط کرده بودیم و اماده داشتیم من از سال 2013 لیریک های پلی بوی رو حفظ و آماده بودم سوهو 4 سال تمام اصرار کرد اکسو این آهنگ رو بخونن.به نظرتون اون صدای آه اول پلی بوی مال سوهو بود؟
سوهو هیونگ بگو آه
سوهو:آه
بکهیون:چرا صدای در باز کن میدی؟
.............................................................................................................................................................................................................................................................................................
چن:تو دیشب خیلی مست بودی
چانیول:نه نبودم
چن:داشتی یه آناناس رو پاره میکردی تا باب اسفنجیرو توش پیدا کنی
چانیول:آخرش پیدا کردم؟