(16-12-2020، 13:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-12-2020، 11:18)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لنوو اس ۵۴۰
ایسوس و لنوو و... اکثرا فرق تو ظاهر و برندشون هست !
بیشتر سخت افزار داخلیش مهمه ، ولی من علاءالدین رشت خرید میکردم ، نموداری رو دیدم مه لنوو نسبت به فروش جهانی خیلی بالاتر از ایسوس بود ، قیمتش هم پایین تر بود !
جدا از اینا لپ تاپم اثر انگشت داره ، ورودی تایپ سی داره ، بدنش فلزیه ، نورپس زمینه داره ، دوتا خروجی یو اس بی نسل ۳ داره ، ورودی اچ دی ام آی داره ، کارتخوان داره ، صفحه نمایشش IPS هست !
سخت افزارشم ، سی پی یو اینتل کور آی۵ نسل هشت هست ، رم ۸ ، هارد ۱ ترا hhd داره و ۱۲۸ تا اس اس دی ، گرافیک ۴ ان وی دیا
مشخصاتش خوبه ، من فقط رمش رو با هارد اس اس دیشو یکی دو سال دیگه ارتقا میدم با سی پی یوش رو ، همین بقیش اوکیه !
گرافیک رو همون ۴ باشه بهتره ، چون گرافیک رو نمیشه تغییر داد سخته !
همین مشخصات اگه لنوو باشه ۲۵ تومن ایسوس هست ۳۰-۳۲-۳۲ تومن !
سلیقه ایه !
و چون لپ تاپ مثل کیس اسمبل نمیشه ، و فکر نکنم ایسوس با این مشخصات پیدا بشه ، اینم من کلی گشتم پیداش کردم ، لپ تاپ اسمبلی نیست ، باید بگردی ، یه لیستی از مشخصاتی که میخوای تهیه کن ، برو فروشگاه ببین چی داره !
بعد خودت کم و زیادش کن !
گفتی لپ تاپ گرفتی متناسب با رشته ات ، ۲۰ تومن فکر کنم ..
الان من اینو سرچ زدم ۳۳ قیمت داده بود.
راستش من زیاد سردر نمیارم .. فقط منم به پیشنهاد یه بنده خدایی تصمیم گرفتم برنامه نویسی و این چیزا یاد بگیرم
کلا میدونی دوست دارم کامپیوتر رو جدا از برنامه نویسی بلد باشم هرچیزی که لازمه
هم مسائل گرافیکی و اینا
هم برنامه
همه چی
نمیدونم دنبال چه مشخصاتی باید باشم !
و خب تو توی این زمینه مهارت داری ..
قرار بود ردیف کنیم پیش کمالیان کلاس خصوصی برم ، که کلاهبردار از آب در اومد انگار ((((:
۲۳ و خورده ای گرفتم ! بیست چیه !
نکا کردم الا شده ۲۸۷۵۰
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.digikala.com/product/dkp-2309812/لپ-تاپ-15-اینچی-لنوو-مدل-ideapad-s540-k
اینه ، صفحش فلت هم میشه ۱۸۰ درجه
همین چیزی که گفتم اوکیه خوبه ..
کلا یادگیری پیش افراد معروف نمیرم ((: