(23-12-2020، 14:13)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من همونم انجام ندادم
(23-12-2020، 14:11)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تاحالا کسی رو گزارش نکردم:/
گزارش کرد چه حسی داره؟
منم نکردم والا
البته ت روبیکا هیتر بی تی اس باشن خودمم گزارش میکنم
خیلی حال میده ^^
برم یه بار امتحان کنم
(23-12-2020، 14:50)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لازم شد امتحان کنمD::
(23-12-2020، 14:11)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من تا دلت بخواد هیتر و فن نما و توهمی گزارش و بلاک کردمD:
تاحالا کسی رو گزارش نکردم:/
گزارش کرد چه حسی داره؟
حس خوبیهههه
(23-12-2020، 14:53)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره والا الان امتحان هویت دادم مامانم معلم هویته اون کل سوالارو حل کردD:
(23-12-2020، 14:08)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درگیر هویت بودم حواسم نبود ماشین واسه خودش رفت
لاغر میشی خوبه
واسه خودش رفت؟/: نمیگی دستگیر میشم؟/:
ازین لاغر تر میشه چقد؟
نه بابا تو دستگیر نمیشی
چوب کبریتD::