03-01-2021، 12:16
(03-01-2021، 11:39)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-01-2021، 11:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اه اه اه چقد نا امیدید و ** ناله میکنید/:
شاد باشید ک چی انقد نا امیدی؟دنیا دوروزه کلا بیخیال دنیا شید تا برمیگردید میبینید ی سال رفته همین ی سال ی سال میشه آخرش میمیریم دیگه/:
مث من بیخیال باشید
بیخیال چی؟خودمون؟خانوادمون؟همه چیمون؟
خب خودتم میگی دو روز اخرش میمیریم حالا چ فرقی داره بیخیال با خیال امیدوار نا امید میره
(03-01-2021، 11:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اه اه اه چقد نا امیدید و ** ناله میکنید/:
شاد باشید ک چی انقد نا امیدی؟دنیا دوروزه کلا بیخیال دنیا شید تا برمیگردید میبینید ی سال رفته همین ی سال ی سال میشه آخرش میمیریم دیگه/:
مث من بیخیال باشید
بیخیال چی؟خودمون؟خانوادمون؟همه چیمون؟
خب خودتم میگی دو روز اخرش میمیریم حالا چ فرقی داره بیخیال با خیال امیدوار نا امید میره
(03-01-2021، 11:34)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:/
ارشششش من وقتی همسن ط بودم ....همسن ط بودم
سن فقط عدده همین
من ب سن هیچ اعتقادی ندارم و نهخواهم داشت
تو چه همسن من بود چ نبودی درکم نمیتونی بکنی مگر اینکه جای من باشی که نیستی
کی گفته سن فقط یه عدده تو دیگه هیچوقت ۱۳ سالت نمیشه دیگه هیچوقت کلاس هفتم نیستی و هیچوقت زندگی الانتو نداری باید تو هر لحظه هر سال بهترین کاراتو برای زندگیت انجام بدی تا هیچوقت حصرت نخوری