(03-01-2021، 22:31)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من تازه فکر میکردم ممنان خیلی باکلاسه و یه جورایی ادبیِ:/
(03-01-2021، 22:29)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از ممنان خاطره خوبی ندارم:/ برا معلمم نوشتم ممنان نابودم کرد:/
ایشالا پیداش میشه
واء خبر نداشتم ناراحت نشي+_ منم ي بار تو انشا نوبت اولم دقيقا نوشتم ممنان..وسط جلسه پاشد آبرومو به فنا داد://
به اميد خدا( :
(:
(03-01-2021، 22:31)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ئدسوردتممنب :/
(03-01-2021، 22:30)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایششش دوباره دلم سوخید
آی لاو یو
ایییششش هار هار ها تلخهرعفخرتخم/:♥
منم ب خودم آی لاو یو#-#
ئسبنبنب.............. خودشیفته:/
(03-01-2021، 22:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حَجی خودتو نزن به کوچه علی راست:/
(03-01-2021، 22:32)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخوام به فارسی سخت نابودت کنم:/
عه چرا؟/:

بازی آنلاین
آپلود عکس

میخوام به فارسی سخت نابودت کنم:/
![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)