(09-01-2021، 11:18)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2021، 11:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:/
Tozih bede lotfan
گرایش کتیف و انحرافات جنسی که فعلا بهش فکر نکن . چیز جالبی نیست
انیمه هم که همون کارتونه از نظر من با اینک میگن انیمه کارتون نیس
من اگ بخوام بشینم پا انیمه همونو ترجیح میدم باب اسفنجی ببینم
کارتون و داستان های تخیلی که از سنین کم تو ذهنشون مث همین بچه زمینه سازی انحرافات جنسی میکنن
فرزندم اصن گوش میدی عایا؟
موگم محدودیت سنی مشخصی داره چیزای جنسی و ایناش مال بزرگسالانه *-*
خو من چ کنم هر کی سلیقه ای داره محض اطلاع کل دنیا دارن میگن انیمه کارتون نیست ولی خو آدم تو افکاراتش آزاده به من مریوط نوموشه *-*
(09-01-2021، 11:18)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2021، 11:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:/
Tozih bede lotfan
گرایش کتیف و انحرافات جنسی که فعلا بهش فکر نکن . چیز جالبی نیست
انیمه هم که همون کارتونه از نظر من با اینک میگن انیمه کارتون نیس
من اگ بخوام بشینم پا انیمه همونو ترجیح میدم باب اسفنجی ببینم
کارتون و داستان های تخیلی که از سنین کم تو ذهنشون مث همین بچه زمینه سازی انحرافات جنسی میکنن
فرزندم اصن گوش میدی عایا؟
موگم محدودیت سنی مشخصی داره چیزای جنسی و ایناش مال بزرگسالانه *-*
خو من چ کنم هر کی سلیقه ای داره محض اطلاع کل دنیا دارن میگن انیمه کارتون نیست ولی خو آدم تو افکاراتش آزاده به من مریوط نوموشه *-*