(09-01-2021، 22:58)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2021، 22:30)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با زور فرستادمش تو راه الان میاد
صباnafas
دخترتو نفرستادی/:
بچه های من بدبخت ترن/:
سی هو و ته جون ک هرکدوم ی انگشت ناقص دارن سهون ک عقلش ناقشه جون کیم کلا هم چیش ناقصه/:
هینننننن چه بدبختی
اونی که لاغره داره میمیره سرطان گرفت:/هق
چطور راه میره خواهر؟/:
خیلی بدبختم هسون از همه بدتره امروز میگفت مادر با من ازدواج کن جون کیم گفت ا ازدواج چی مگ عاشق مامان فاطمه ی من نبودی خیانت کار سهونم گف عه راس میگیا/:
هییی...
خاک تو سرت با اون بچه هات/:
(09-01-2021، 23:00)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2021، 22:53)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا یا همه دپن و آدم حالش بد میشه
یا انقد شادن ک آدم .../:
یکم معمولی باشید/:
عااااااام من نمت بوخودا با ارض پوزش من از اولم آدم معمولی نبودم الان چجوری باشم خو *-**سپس به خل بازی ادامه میدهد*
لا اقل درست تایپ کن/:
(09-01-2021، 23:01)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2021، 22:57)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کار و کاسبی خوب پیش میره؟
کاسب نیستم ولی کسب میکنم
مغزممم/: