(10-01-2021، 19:11)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2021، 19:07)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جدی دانشگاه هنر باز نیست؟:/
هنرستان (': دلم برا کارگاهامون تنگ شد یهو
هیشکی به اندازه هنرستانیا ازین بسته شدن مدرسه ها سوخت نداده (تو خونه کار کردن خیلی سخته)
چقد خوب ک برا من پارسال تموم شد /:
چطوره که هنرستان برای عملی وازه ولی دانشگاهای هنری نه؟ دیوونن واقعن
داریم به کجا پیش میریم:/
من که نمیرم ولی دوستم میره میگه همه چیمون مجازیه حتی ژوژمانا
داریم به ی شهر دیدنی میریم که همه ایرانیا حداقل چندبار میرن (:
(10-01-2021، 19:07)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2021، 19:03)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نشی ک حیفی
بنده رسما از تعجب دهنم بسته شد :/ فقط کلاس زبانا خار دارن انگار |:
کلا با زبان مشکل دارن
امتحانای آیلتس تا ی مدت زیادی بسته بودن ولی امتحانای آزمایشیش واز بود :/ قشنگ معلومه از شکست دادن کرونا ی چیزی شنییییدن فقط![]()
قربانت وظیفه بود
تو کجایی؟
برو ولی خیلی مواظب باش کرونا اینگیلیسی تازه اومده مارو.... (':
مجبورم برم دیگه ی مدت کلاس آیین نامه کنسل شد اما دباره فردا باید برم،تا الان تو شهری میرفتم؛
من از گلبهارم(فک نکنم بدونی کجاس البته)
نه بابا نیستم :v
نمیدونم، کدوم استانه؟
(10-01-2021، 19:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2021، 19:03)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگع مجبور شدم برم مدرسه سر سنگ قبرم بنویس
بنده رسما از تعجب دهنم بسته شد :/ فقط کلاس زبانا خار دارن انگار |:
کلا با زبان مشکل دارن
امتحانای آیلتس تا ی مدت زیادی بسته بودن ولی امتحانای آزمایشیش واز بود :/ قشنگ معلومه از شکست دادن کرونا ی چیزی شنییییدن فقط
بچه در راه علم تلف شد [=.
من خودم نمیزارم بری:| -_-
(10-01-2021، 19:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2021، 18:30)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیم اشنا میزنی(:
آره یادش نخیر |=
توام نویسنده ای چیزی بودی؟ آخه اسمت آشناس ولی یادم نمیاد چیزی
نه هیچ وقت حوصله نداشتم ارسال و موضاعتمو بالا ببرم براهمین کاربری ساده بیش نبودم:| :]
گ.ا زیاد بودم
باور کن برنده هم این وسط تویی..
من گ.ا کم بودم :| ! دورادور میشناسیم پس همو، حیف