(13-01-2021، 12:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2021، 12:02)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیشم
خب بعد چجوری عکسی ک میخوام و بزارم؟
نمیتونم :| دیشب خواب دیدم تک تک خونواده مادریمو دارم با چاقو میبُرم و میخورم |:
من سکته کردم:|
اخر سر رفتم تو سالن خوابیدم:/
دیگه فیلم ترسناک نبین
چیه اه فقط میرینن به عصاب آدم..
فیلمای پرمفهوم و قشنگ ببین، کمدی هم خوبه
Still alice
Boys don't cry

Tenet
Mike and dave need wedding dates (جر خوردن تضمینی)
Coffee and kareem
(13-01-2021، 12:04)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2021، 12:02)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب بعد چجوری عکسی ک میخوام و بزارم؟
اگ از گوگله عکست لینک اونو کپی کن بزن اونجا اما اگ خودت داری تو آپلود عکس ک اون بالا هست تو فلشخور اون عکستو بزار بعد لینکشو کپی کن بزار اگ متوجه نشدی با رسم شکل توضیح بدم/:
کدوم لینکو بزارم؟ لینک واس انجمن رو میزارم کار نمیکنه =|
(13-01-2021، 12:04)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اهم اهم
برو تو پنل کاربری مشاهده ی پروفایل استایلو بزن اونجا همه ی چیز میزاش هست بعد یکی از قسمتاش زده لینک تصویر پس زمینه عکس دلخواهتو آپلود کن لینکشو بزار اونجا
*-*♡♡♡