(19-01-2021، 14:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2021، 14:33)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رها مگه رلمه بی تر ادب ؟؟
نه بابا اتفاقا پسر احساسی هستی من کی گفتم کنار گذاشتی مگه میشه آدم یکی از خصلت های انسانیشو کنار بزاره ۰-۰
اهم... نمیخوام گند بزنم تو صحنه احساسیت بوخودا ولی تو کجاش تنهایی؟؟۰-۰
رها با ارض پوزش برگ شلغمه عایا؟؟ ۰-۰
حالا اینارو بیخی ببخشید ۰-۰
میخوای برات زن بگیرم ؟؟ ۰-۰ بوگو کیو میخوای برات برم خواستگاریش دیگه تنها نباشی ۰-۰
اوهوم ممنان... یا از بچه های اینجا باشه یا یکی از بلک پینک
بلک پینک که عالیه اوکی شه ممنان میشم خخخخ
ولی بلک پینک آسان تره خخخخ
رزی و جنی و لیسا خوبن اون یکی رو ندوس
این سه تا رو بگیر خخخ
منگل تو قبر آبجیت که هست ۰-۰
خواهش ایح ایح ۰-۰
خو اوکیه باعش بلک پینک ایح ایح۰-۰
خعلی دختر بازی ایح ایح منحرف مخ مستهجن اونوخ به من میگه ایح ایح ۰-۰
اون یکی اسمش جیسوعه ایح ایح ۰-۰
باعشه دختر باز ایح ایح ۰-۰
(19-01-2021، 14:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2021، 14:33)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رها مگه رلمه بی تر ادب ؟؟
نه بابا اتفاقا پسر احساسی هستی من کی گفتم کنار گذاشتی مگه میشه آدم یکی از خصلت های انسانیشو کنار بزاره ۰-۰
اهم... نمیخوام گند بزنم تو صحنه احساسیت بوخودا ولی تو کجاش تنهایی؟؟۰-۰
رها با ارض پوزش برگ شلغمه عایا؟؟ ۰-۰
حالا اینارو بیخی ببخشید ۰-۰
میخوای برات زن بگیرم ؟؟ ۰-۰ بوگو کیو میخوای برات برم خواستگاریش دیگه تنها نباشی ۰-۰
اوهوم ممنان... یا از بچه های اینجا باشه یا یکی از بلک پینک
بلک پینک که عالیه اوکی شه ممنان میشم خخخخ
ولی بلک پینک آسان تره خخخخ
رزی و جنی و لیسا خوبن اون یکی رو ندوس
این سه تا رو بگیر خخخ
قول میدم بچه دار نشیم
فقط سه تا شو بگیر هقققق
امیدوارم ۰-۰
خو کدوم عقد دائم کدوم موقت کدوم صیقه فرزندم ؟؟ ۰-۰