(21-01-2021، 14:00)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسرخالم یه ساله فیفا بازی میکنه -___- بعد من چند دفعه ._.
دو بر یک پارش کردم...
به معنی واقعییییی گریه کرد
آخه کلی کوری خونده بود همش....
الان دارم حرصش میدم
آفرین باباییییییی همینجوری حرص بدههه *-* ۰-۰
انقده خوبههههههه ۰-۰

آها آها برا اینکه بیشتر حرص بخوره بهش بوگو فلانی ۰-۰ حرص بخور حرص بخووووور

(21-01-2021، 14:00)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسرخالم یه ساله فیفا بازی میکنه -___- بعد من چند دفعه ._.
دو بر یک پارش کردم...
به معنی واقعییییی گریه کرد
آخه کلی کوری خونده بود همش....
الان دارم حرصش میدم
(21-01-2021، 13:58)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اهم ۰-۰ نمد چی بگم ۰-۰ نمد چی بنویسم ۰-۰ نوموخوام مقشامو بنویسم ۰-۰ گشنمه ۰-۰ حوصلم سر رفته ۰-۰ دلم میخواد برم بیرون ۰-۰ دلم میخواد انیمه جدید ببینم ۰-۰ دلم میخواد تایپیکی که نوشتم بعد هزار قرن تمومش کنم ۰-۰ دلم میخواد رمان بخونم ۰-۰ دلم میخواد برا اون فیلم ترسناک دیشب شعر بسازم ۰-۰ دلم میخواد کتابمو تموم کنم ۰-۰ دلم میخواد پیانو بزنم ۰-۰ دلم میخواد نقاشیمو تموم کنم ۰-۰ دلم میخواد آهنگ توکیو غولو که با پیانو نفصشو زدم کامل بزنم ۰-۰ دلم میخواد زیبای حقیقی ببینم ۰-۰ دلم میخواد قربون صدقه وی برم *-* ۰-۰ دلم دعوا میخواد ۰-۰ نمد چرا الان دارم اینارو این تو مینویسم ۰-۰ نمد چرا الان میخوام ارسالش کنم ۰-۰
بیچاره صفحه کلید
عژب بابای دلسوزی اصن بیا کیبوردو به فرزندی قبول کن ۰-۰