26-01-2021، 13:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-01-2021، 14:01، توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ.)
(26-01-2021، 13:49)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هققق دکترا جوابم کردن
(25-01-2021، 23:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چشوم مامان بزرگ مقدس
نه خیلی وقته آرتوروز و روماتیسم و سنگ کلیه و صافی کف پا و تنگی نفس و گرفتگی عضلات و .... بقیه درد و مرض ها رو دارم
نه نمیشه حتما باید یه کاری کنم میام پنجره ها رو پاک میکنم... بعد استخر رو آبشو عوض میکنم بعد ظرفاتونو میشورم بعدش اممم جارو برقی میکشم کل امارت رو حیاط رو تمیز میکنم بعد منتظر دستورا میمونم
بمیرم برا...برا...برا بچت هققققق
عاغا شما برین وام بگیرین من ضامنتون
هققققق
پس ندادینم به درک
یا خودم پس میدم ی هقققق میرم زندون
من دیگه تحمل ندارم
فردا صبح به سهون بگو سرکار نره، عوضش با من بیاد بریم وام بگیریم
دلمو سوزوندی
افرین چه پسر خوبی ^^
الهی .. زنده ای ؟ :/
عه ن بابا

به جان خودم .-.
تمیزکاریم حرف نداره.... خونه رو چرخای من میچرخه

(26-01-2021، 13:49)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بابا مسخره چیه
(26-01-2021، 13:47)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مسخره میفرمایید؟
I like you
روت کراش زدم لاناتی .-.

دختر بودی میومدم خواستگاریت .-.
الان موندم چیکار کنم.... یا تو دختر شو یا من میشم *-*
(26-01-2021، 13:51)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیس باز دلت کتک خواست
بابایی ۰-۰
یه سوال ۰-۰
میگم الان سهون عمه منه هوم؟۰-۰
پس چرا فامیلیشو بهم نوموگه ؟؟۰-۰

مگ نمیدونی دوست نداره با من نسبنتی داشته باشه

اینم تو کله پوچت فرو کن اگه کسی عمت میبود فامیلیش فامیلیه خودت بود
چه گیری دادی به فامیلیش آخه :/
(26-01-2021، 13:51)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هومممم خوش باشین ^^
(26-01-2021، 13:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ارادش ستودنیه .-.
خواهش آبجی... ببینم چندروزه این دویصد ملیونو تموم میکنین خخخخ
باید خرج خودمون کنیم دیگه...