26-01-2021، 14:21
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-01-2021، 14:22، توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ.)
(26-01-2021، 14:12)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مبارک باشه *-*
ها راستی آرمی شدنم مبارککککک *-*![]()
البته آرمی بودما ولی بعد از مدت ها و تلاش های فراوان الان معنی واقعی آرمی بودنو درک میکنم![]()
![]()
![]()
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://aparat.com/v/3BYWS
(26-01-2021، 14:11)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-_- هنننن کودک آزاری؟؟ شکایت؟! بی فانوس
کم زحمتتو کشیدم...کم هر چی خواستی فراهم کردم
کم عمرمو به پات هدر کردم
اینه دستت درد نکنه
آیییی قلبم... آییییی آخخخخخ
خدانگهدار...میرم و هرگز هم برنمیگردم ...
بابایی چرا جوش میاری ۰-۰
اهم اهم بازم مخ ۷ ضلعی عایا ۰-۰؟؟
وایس داروهاتو بیارم بابایی نگران نباش الان نرمال میشی ۰-۰
بالاخره کار خودمو کردم...امروزو تو تقویم خط بزن یادت بمونه...
فک کنم بایست ته ته باشه..درسته؟!
...
....بی تر ادب چشم سفید
پدر** نمیخوام...مریض خودتی

از مننننن میخوایییی شکایتتتت کنییییی؟؟؟؟ تو خیلی بیجا کردیییی اون کمربندم کوشششش ؟!!!
(26-01-2021، 14:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کمتر از اون نیستم .-.
(26-01-2021، 14:16)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یجور گفتی یه لحظه فک کردم کوزتی xD
هقققق داداشم هر روز کتکم میزنه و بهم زور میگه ....میگه پنج بار محکم سرتو دیوار بکوب
بخدا این داداشم واقعیه....خیلی بده بیشور![]()
بعله بعله... هر جا میرم یا حبوبات میارن پاک کنم -_- یا دستمال و شیشه پاک کن میزارن تو دستم -_- یا هم میگن اینا رو ببر طبقه بالا یا اونا رو ببر پشت بوم...خسته شدم ولله